Lounais-Häme

Ulkoministeri Timo Soini joutui sairaalaan infektion vuoksi

Helsinki
06.10.2018, 11:19

Kotimaa

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) jää sairauslomalle. Ulkoministeriön tiedotteen mukaan Soini on sairaalahoidossa korkeakuumeisen infektion takia.
Huomenna alkavaksi suunniteltu ulkoministerivierailu Islantiin siirtyy sairastumisen takia.
Ministerin erityisavustaja Riikka Taivassalo kertoo STT:lle, ettei sairausloman kestosta ole vielä arviota. Islannin-matkan oli määrä kestää sunnuntaista tiistaihin.
Taivassalo ei ota kantaa siihen, kuinka vakavasta sairaudesta on kyse tai liittyykö tapaus Soinin aiempiin sairauspoissaoloihin. Taivassalon mukaan ministerin tilasta tiedotetaan seuraavan kerran sitten, kun jotakin kerrottavaa on.
Soini oli sairauslomalla puolitoista vuotta sitten, kun hän mediatietojen mukaan liukastui koiraa ulkoiluttaessaan. Sitä ennen hän oli sairauslomalla ennalta suunnitellun toimenpiteen vuoksi loppuvuodesta 2016. Toimenpiteestä ei tuolloin kerrottu tarkemmin. Sairausloma kesti alun perin ilmoitettua pidempään, eikä Soini saanut siinä yhteydessä lentää.
Soinille on tehty sydänoperaatio keväällä 2012.

https://um.fi/ajankohtaista/-/asset_publisher/gc654PySnjTX/content/ulkoministeri-timo-soini-sairauslomalle?p_p_auth=zcYkAp5z&curAsset=0&stId=44227

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti