Lounais-Häme

Ulkopeli hyvässä kuosissa - sisäpeliin lisää rohkeutta

Suomensarjan etelälohkon kärkijoukkueisiin kuuluva Puna-Mustat oli liian kova pala Koetuksen kakkoselle. Hyvin Koetus kuitenkin kotikentällään taisteli. Joukkue nipisti pisteen avausjakson voitollaan ja pakotti stadilaisvieraat supervuoropariin.Superissa Puna-Mustat oli terävämpi, rakensi väkisin juoksun ja otti niukan, mutta ansaitun voiton lukemin 1–2 (3–2, 1–3, 0–1).

Avausjakso oli ehkä kauden parasta Koetusta. Joukkue löi sisällä rohkeasti ja oli tarkkana ulkona.

Taitava jokeri Lauri Helin järjesti Puna-Mustat johtoon, mutta Koetus meni ohi, kun Eetu Mutikainen kotiutti Akseli Åbergin ja Jere Salmi Nestori Kalliomäen. Helin löi pelin tasoihin kotiuttamalla kärki Jesse Lingmanin, mutta Koetus varmisti pisteen, kun Joni Salo kirmasi kotiin Teemu Mäkisen kakkospuolen lyönnin turvin.

Toisella jaksolla vieraat veivät peliä. Koetus pelasi yhtä hyvin ulkona, mutta ei voinut mitään Puna-Mustien oiville lyönneille. Lyöntipelissä siltä katosi rohkeus, PuMun oiva lukkari Henri Häkkilä oli tolpillaan ja näpyjen kopeilla omiaan nakertamaan Koetuksen itseluottamusta.

PuMu teki jaksolla kolme juoksua. Kun Koetus aikaan yhden – Ville Kallio kotiutti Ville Niemisen – haettiin voitto superista. Koetus sai omalla vuorollaan ajolähdön, mutta kotiutusyritykset eivät onnistuneet. Puna-Mustat rakensi heti kärjellä tilannetta, ja Henri Häkkilä ratkaisi jaossa olleen pisteen iskemällä Jesse Lingmanin kotiin.

-Ulkopeli oli hyvää, mutta sisäpelistä katosi rohkeus, vaikka sitä tauolla painotettiin. Tällaista kovaa joukkuettakin vastaan on vain lyötävä rohkeasti, kehotti pelinjohtaja Petri Lehtonen.

Koetus II:n seuraava ottelu on vasta 20. kesäkuuta, kun Turku-Pesis saapuu Jokioisille. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic