Lounais-Häme

Unelmien liikuntapäivä kannustaa helatorstaina luontoon

Tapahtumia Forssassa, Tammelassa ja Somerolla

Helatorstaina kolmatta kertaa järjestettävä Suomen suurin liikuntatapahtuma Unelmien liikuntapäivä kannustaa ihmisiä luontoon ja liikkumaan.

Ympäri Suomen on tarjolla tuhansia liikunnallisia tapahtumia. Luontoliikunnan lisäksi painotus on lajikokeiluissa, joissa urheiluseuraan kuulumattomatkin ihmiset voivat käydä testaamassa eri lajeja.

Tapahtumia järjestävät seurat, kunnat tai yksittäiset ihmiset.

Tänä vuonna erityisteemana on luonto ja erilaisia koko perheen luontoretkiä ja luonnossa liikkumisen tapahtumia löytyy useita.

Lounais-Hämeessä liikuntapäivän tapahtumia on Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.

Forssassa alkaa jo perinteinen Lamminranta tutuksi liikuntailtapäivä kello 13. Seurojen järjestämässä tapahtumassa lajipisteinä ovat frisbeegolf, jalkapallo, kuplajalkapallo, koripallo, jääkiekko/ringette, lentopallo, salibandy, suunnistus, tennis, tikanheitto, voimistelu ja yleisurheilu.

Somerolla Kiiruun koulukeskuksen pihalla on kello 13 alkaen tarjolla muun muassa taitoajoa, poniratsastusta, frisbeegolfia, parkouria ja pomppulinna. Päivä jatkuu uimahalli Loiskeessa Vesisankarit-tapahtumalla.

Tammelassa on Hämeen luontokeskuksessa luontoliikunnan pop up -tapahtuma kello 10 alkaen. Musti Run polkujuoksu ja Turpoonjoen jokimelonta starttaavat Eräkeskukselta kello 10.

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic