Lounais-Häme

Unplugged-puistokonsertti lähestyy

Lauantaina 19. toukokuuta Forssan Yhtiönpuistossa järjestetään yhdeksäs Unplugged puistokonsertti. Mamban solistina tunnetuksi tulleen Tero Vaaran lisäksi esiintymään ovat tulossa Skype-Music duo, Esa Eloranta, Crystal, Birger Lindströmin ragtime bändi ja Timo Tuomi & Ben Granfelt band.

Luvassa on siis hyviä cover-tulkintoja eri vuosikymmeniltä peräisin olevista suosikkikappaleista, laadukasta puistobluesia ja jazzia, alkuperäisiä Mamba-hittejä ja jopa hämyprogea.

Forssan Kulttuuri-Axel ry:n puheenjohtaja Sami Mattila kertoo, että tapahtumaa on vietetty aina kauniissa säässä ja niin toivottavasti tänäkin vuonna. Forssan kesän perinteinen avaus on kerännäyt ilmaiskonserttiin mukavasti väkeä.

-Tapahtuma sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, koska äänentoisto tapahtuu suhteellisen pienillä tehoilla. Luvassa on myös suosittu piknik-kattauskisa. Soitto soi kello 13–19, Mattila kertoo.

 

Kulttuuri-Axel on järjestämässä ensimmäistä kertaa Forssan Feenikseen äitienpäiväkonsertin sunnuntaina 13. päivä toukokuuta kello 16-18.30.

Tilaisuudessa esiintyvät Elli Lukander, Kati Kaasalainen, Tarja Aro, Marko Simi ja Erkki Liikanen, joka myös juontaa tilaisuuden. Konsertin säestyksestä vastaa kapellimestari Kari Mäkirannan johtama viihdeorkesteri. Tilaisuudessa esiintyy Forssan Naisvoimistelijoiden 8-10 -vuotiaiden tyttöjen Taika-joukkuevoimisteluryhmä. FNV vastaa myös väliaikatarjoilusta.

Lippujen hinta on 20 euroa. Ennakkomyynti Forssan K-Citymarketin infossa, Vesihelmen kassalla tai sähköpostitse kulttuuriaxel@gmail.com. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic