Lounais-Häme Urjala

Urjala edistää hyvinvointia ja terveyttä – Kunnanhallitus esittää hyvinvointiraporttia valtuuston tietoon

Ikäihmisten elämänhallinnan edistäminen kuuluu Urjalan kunnan painopistealueisiin. Kuvituskuva. Kuva: Juhani Salo
Ikäihmisten elämänhallinnan edistäminen kuuluu Urjalan kunnan painopistealueisiin. Kuvituskuva. Kuva: Juhani Salo

Urjalan kunnanhallitus esittää, että valtuusto merkitsee tietoonsa saatetuksi Urjalan kunnan hyvinvointiraportin vuosilta 2017 ja 2018.

Hyvinvointiraportin laatimisen taustalla on, että valtuusto hyväksyi kokouksessaan 5.6.2017 Urjalan kunnan hyvinvointikertomuksen 2017–2020, jonka painopisteet ovat samat kuin Pirkanmaan alueellisessa hyvinvointikertomuksessa. Nämä painopisteet ovat lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikäihmisten elämänhallinnan edistäminen, päihteettömän elämäntavan tukeminen ja savuttomuudesta terveyttä.

Tammikuussa 2018 kunnanhallitus perusti Urjalan kuntaan uuden liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorin toimen, jonka työajasta 20 prosenttia kohdentuu hyvinvointikoordinaattorin tehtäviin. Helmikuussa 2018 kunnanhallitus asetti Urjalan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työryhmän sekä nimesi työryhmän jäsenet. Kevään 2019 aikana työryhmä kokoontui kaksi kertaa ja valmisteli hyvinvointiraportin vuosilta 2017 ja 2018. Hyvinvointiraportti toimitetaan myös tarkastuslautakunnan jäsenille. FL

Uusimmat

Näkoislehti

11.8.2020

Fingerpori

comic