Lounais-Häme Urjala

Urjala pyrkii saamaan potkua työllisyydenhoitoon – Palkkaa työllisyyspalveluiden ohjaajan

Urjalan kunnanhallitus myönsi täyttöluvan työllisyyspalveluiden ohjaajan toimen täyttämiseksi. Kuva: Lassi Puhtimäki
Urjalan kunnanhallitus myönsi täyttöluvan työllisyyspalveluiden ohjaajan toimen täyttämiseksi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Urjalan kunnanhallitus myönsi täyttöluvan työllisyyspalveluiden ohjaajan toimen täyttämiseksi. Ohjaajan toimi täytetään kokoaikaisena ja toistaiseksi voimassa olevana 1.10.2020 alkaen.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan toimeen on sosionomin (amk) tutkinto sekä riittävä perehtyneisyys työllisyydenhoidon tehtäviin.

Mikäli valtakunnallinen työllisyyden kuntakokeilu toteutuu ja Urjala on siinä mukana, muutetaan ohjaajan toimi määräaikaiseksi sosiaaliohjaajan virkasuhteeksi kuntakokeilun ajaksi. Viran tehtävänkuvasta 50 prosenttia painottuu työllisyyden kuntakokeilun tehtäviin ja 50 prosenttia ohjaajan tehtäviin.

Palkkaus suoritetaan KVTES:n mukaisesti.

Kunnan työllisyydenhoidon vastuualueelle on tullut täytettäväksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan työsuhde työntekijän irtisanouduttua. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja toimii sosiaalihuollon tehtävissä pitkäaikaistyöttömien työllistymisen edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä työtoiminnan suunnittelu- ja järjestämistehtävissä. FL

Lue myös: Urjalan keinot työllisyyden kohentamiseen: rekrytointitapahtuma, oppilaitosyhteistyötä ja yritystapaamisia (FL 27.1.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic