Lounais-Häme Urjala

Urjalan kunnanhallitukseen muutos kesäkuussa – Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vaihtavat paikkoja

Hallituksen puheenjohtajana aloittaa kesäkuussa Reijo Kuljuntausta, joka on nykyinen varapuheenjohtaja.
Kuva: Marko Kullanen
Kuva: Marko Kullanen

Urjalan kunnanvaltuuston maanantainen kokous oli nopeasti ohi.

Kokous nuijittiin läpi vartissa, eikä yksikään kohta aiheuttanut keskustelua. Valtuutetuilla oli ainoastaan sanottavaa siitä, keitä valitaan kunnanhallituksen seuraavalle toimikaudelle, joka alkaa kesäkuun alusta ja kestää toukokuun 2021 loppuun.

Valtuusto päätti, että kunnanhallitus ei muutu nykyisestä.

Vain puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vaihtavat paikkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että kesäkuun alusta lähtien Urjalan kunnanhallituksen puheenjohtajana toimii Reijo Kuljuntausta (sd.), joka on tällä hetkellä varapuheenjohtaja. Nykyinen puheenjohtaja Jaakko Honkaniemi (kok.) siirtyy varapuheenjohtajan paikalle.

Muita hallituksen jäseniä ovat seuraavan kahden vuoden ajan Mervi Laine (sd.), Kari Liehu (kesk.), Jari Tallbacka (kesk.), Paula Virtanen (kesk.) ja Heidi Rytky (kok.). Heidän varajäseninään toimivat Leena Nummi (sd.), Ville Tirkkonen (kesk.), Simo Vehmaa (kesk.), Pauliina Mäki-Ojala (kesk.) ja Erja Aaltonen (kok.).

Reijo Kuljuntaustan varajäsenenä toimii Janne Saari (sd.) ja Jaakko Honkaniemen varajäsenenä Mikko Uotila (kok).

Urjalassa kunnanhallitus valitaan kahden vuoden välein.

Valtuusto päätti kokouksessaan yksimielisesti hyväksyä myös vuoden 2018 talousarvion määrärahojen ja tuloerien ylittymisen sekä Menosten kylätalon peruskorjauksen lainan takaamisen.

Menosten kyläyhdistys haki Urjalan kunnalta takausta 40 000 euron lyhytaikaiselle, yhden vuoden mittaiselle lainalle ja 20 000 euron pitkäaikaiselle lainalle. Valtuusto päätti, ettei kunta peri takauksesta provisiota tai henkilötakauksia. FL

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic