Lounais-Häme

Uudelle hoivakodille rakennuslupa Urjalassa

Urjalaan rakennettava uusi hoivakoti saattaa nähdä päivänvalon nopeastikin. Urjalan rakennuslautakunta myönsi hoivakodille rakennusluvan eilisessä kokouksessaan.

Samoin lautakunta myönsi Kiinteistö Oy Urjalan hoivakodille luvan aloittaa rakennustyöt 20 000 euron vakuutta vastaan jo ennen kuin päätös on saanut lainvoiman. Vakuudella varmistetaan se, että alue pystytään ennallistamaan, jos päätös ei jostain syystä saisi lainvoimaa.

-Valitusoikeus hallinto-oikeuteen on 30 päivää, sen jälkeen päätös on lainvoimainen. Jos valituksia tulee, voi hallinto-oikeus päätöksellään keskeyttää rakennustyöt, Urjalan rakennustarkastaja Hannu Kopola sanoo.11

Kopolan mukaan hankkeen tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä huomautuksia ei ole tullut eivätkä tulevan hoivakodin naapurit ole reklamoineet hankkeesta.

Terveysaseman viereen rakennettava hoivakoti on 45-paikkainen. Noin 1900-neliöisestä rakennuksesta tulee osittain kaksikerroksinen. Attendo Oy on vuokrannut rakennuspaikan Urjalan kunnalta 50 vuodeksi.

Rakennusluvan myöntämistä puolsivat niin kaupunginarkkitehti, terveysviranomainen, pelastusviranomainen kuin elintarvikevalvontakin. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti