Lounais-Häme Huittinen, Humppila

Uusi auto varastettiin ajamalla kaupan ovien läpi – Tekijät napattiin kiinni Humppilassa

Maanantain vastaisena yönä noin kello 2 Huittisissa murtauduttiin autoliikkeeseen, josta varastettiin uusi henkilöauto ajamalla läpi liikkeen ulko-ovista.

Vartija sai tapauksesta murtohälytyksen, ja matkalla tarkistamaan autoliikettä hän havaitsi kyseisen anastetuksi epäillyn auton, jonka kuljettaja kiihdytti voimakkaasti ja lähti ajamaan suurella nopeudella valtatie 2:ta pitkin Forssan suuntaan.

Poliisipartio löysi anastetun auton ja sillä liikkuneen kuljettajan valtatie 2:n varrelta Humppilasta. Autoa ajanut 18-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies otettiin kiinni. Mies on pidätettynä ja häntä epäillään törkeään varkauteen.

Poliisi kertoo, että vartijan havaintojen perusteella kyseiseen autovarkauteen liittynee myös toinen autoseurue, joka lähti autollaan ajamaan tekopaikalta valtatie 2:ta pitkin samaan suuntaan kuin toinenkin auto. Poliisipartio tavoitti myös toisen auton valtatie 2:lla Humppilassa. Kolme ulkopaikkakuntalaista miestä otettiin kiinni ja on pidätetty epäiltynä törkeään varkauteen.

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic