Lounais-Häme

Uusi koiraliike avasi ovensa Forssassa

Forssa sai viime viikolla uuden lemmikkieläinkaupan, kun Henna Mäntymaan yritys DogFeelGood avasi ovensa Hämeenkadulla vanhoissa Nissenin tiloissa.

Mäntymaa työskenteli aiemmin koiratarvikkeita maahantuoneessa Yappy Fashion oy:ssä, jonka toiminnan Mäntymaa osti maaliskuun alussa.

-Jatkan maahantuontia edelleen, nyt vain toiminta laajeni kivijalkakauppaan. Myös verkkokauppaan panostetaan enemmän, Mäntymaa kertoo.

Uuden kaupan nimeksi tuli DogFeelGood, koska se kuvastaa yrittäjän mukaan laajasti yrityksen toimintaa, johon kuuluu koiratarvikkeiden ja -ruoan myynnin lisäksi erilaisia palveluja.

-Palveluihin kuuluu esimerkiksi koirahierontaa, erilaisia koulutuksia, trimmausta, erilaisia tapahtumapäiviä ja tuotteiden kotiinkuljetusta, Mäntymaa kertoo.

Avajaisviikolla selvisi myös, että liike saa tarvittaessa käyttöönsä rakennuksen kattotilan. Vanhalla, sittemmin suljetulla parkkipaikalla aiotaan järjestää DogFeelGoodin koirakoulutuksia.

Mäntymaa myöntää, että yksityisyrittämisessä on omat riskinsä, mutta luottaa, että alalla on Forssan seudulla kysyntää. Hyvää pohjaa liikkeen perustamiselle Mäntymaa sai viime vuonna, kun hän piti kahdesti pop up -myymälää Forssassa.

-Kuukaudenkin aikana minulle ehti tulla jo kanta-asiakkaita, ja ihmiset toivoivat, että voisinko jatkaa toimintaa. Ajatus liikkeestä alkoi kyteä, mutta se jäi silloin vielä hautumaan, Mäntymaa sanoo.

-Pop upit antoivat varmuutta, vaikka kuukausi on jatkuvuuden kannalta vielä lyhyt aika. Huomasin myös, että liikkeen pyörittäminen ja asiakaspalvelu ovat minulle luontaisia juttuja.

Mäntymaa toivoo, että kaupasta tulisi muutakin kuin perinteinen kivijalkaputiikki.

-Toivon, että tästä tulisi matalan kynnyksen liike, jossa voi vain pistäytyä juttelemassa ilman tunnetta, että on pakko ostaa jotain. Rento mesta koiraihmisille ja heidän etenkin koirilleen, Mäntymaa kuvailee. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic