Lounais-Häme

Uusi tv-kanava aloittaa marraskuussa – Taustalla Forssaan uuden seurakunnan perustanut lähetysjärjestö

Kuva: Tapio Tuomela

Lähetysjärjestö One Way Missionin tuottama kristillinen televisiokanava One Way TV aloittaa toiminnan kansallisessa antenniverkossa sunnuntaina 1.3.

One Way TV näkyy kanavapaikalla 30. Ohjelma-ajat ovat viikonloppuisin lauantaina klo 19–20 ja sunnuntaina klo 19–20.30.

Kanava tuottaa pelkästään hengellisiä ohjelmia. Opetusohjelmien lisäksi One Way TV:n ohjelmatarjonta sisältää muun muassa erilaisia haastatteluja ja elämäntarinoita, evankelioivia ohjelmia, musiikkia, nuorille suunnattua sisältöä sekä lähetystyöstä kertovia ohjelmia.

One Way Missionin johdolla helmikuun lopussa toimintansa on käynnistänyt myös Forssan One Way -seurakunta.

Osa One Wayn mediatyötä

Ohjelmatuotannon päävastuun kantaa One Way Mission, mutta kanavalla nähdään myös muita tunnettuja kristittyjä vaikuttajia, jotka ovat samoilla teologisilla linjoilla One Wayn kanssa.

– Olemme aina puolustaneet perinteistä klassista kristinuskoa eri virtausten keskellä. Se on tehtävä, jonka Jumala on meille antanut. Omalla kanavalla voimme käsitellä avoimesti aiheita, jotka koemme tärkeiksi, One Wayn toiminnanjohtaja Tapani Suonto toteaa.

One Way TV on osa One Wayn mediatyötä, jolla pyritään tavoittamaan niitä suomalaisia, jotka ovat seurakuntien ulkopuolella eivätkä hakeudu aktiivisesti kuulemaan evankeliumia, ovat kenties luopuneet uskostaan tai tulleet uskoon mutta ovat vailla hengellistä kotia. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic