Lounais-Häme

Uuteen seuraansa saapuneelle tähtipuolustaja Karlssonille sateli kehuja

San Jose
20.09.2018, 09:35

Urheilu-uutiset

Jääkiekkoliiga NHL:n tähtipuolustaja Erik Karlsson kaupattiin viime viikolla Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin, ja nyt ruotsalainen on päässyt asettumaan Kaliforniaan. Karlsson harjoitteli ensimmäistä kertaa haipaidassa keskiviikkona paikallista aikaa.
– Sekä minä että vaimoni olemme suunnattoman iloisia siitä, että olemme viimein täällä aloittamassa uuden seikkailun, Karlsson kertoi lehdistötilaisuudessaan.
– Juuri nyt olen ainoastaan keskittynyt kauden aloitukseen ja siihen, että voi auttaa joukkuettani voittamaan otteluita, 28-vuotias pelaaja kertoi.
San Josen päävalmentaja Peter DeBoer ylisti suojattiaan estoitta.
– Koko joukkueen energiatasot pomppasivat ylös saman tien, kun hän saapui, DeBoer sanaili.
– Hän on maailmanluokan pelaaja. Kun joukkueeseen tulee pelaaja, jolla on tuollaiset taidot ja nopeus, antaa se energiaa jokaiselle. Hyvät pelaajat haluavat pelata hyvien pelaajien kanssa.
Karlssonin puolustajaparina harjoituksissa oli kanadalainen Marc-Edouard Vlasic, joka on yksi NHL:n parhaista puolustavista puolustajista. Tämä sopisi Karlssonille, joka tunnetaan vahvana hyökkäävänä pakkina.
– Tämä oli vasta ensimmäinen päivä. Erik lensi tänne vasta viime yönä, hänellä on aikaerorasitusta eikä hän ole luultavasti nukkunut kovinkaan paljon. Tänään emme saaneet irti vielä niin paljon, mutta olen pelannut häntä vastaan viimeiset yhdeksän vuotta, joten tiedän hänen kykynsä. Hän tekee kaiken oikein, joten hänen kanssaan on helppo toimia, Vlasic kehui.
San Jose pelaa seuraavan harjoitusottelunsa perjantaiaamuna Suomen aikaa Anaheim Ducksia vastaan vieraissa, mutta Karlssonia ei vielä nähdä siinä pelissä. Ruotsalaisen debyytti San Josessa saattaa koittaa kotihallissa sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu viime kauden sensaatioseura Vegas Golden Knights.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic