Lounais-Häme

Uutiskanava CNN:n toimistoon lähetettiin jälleen epäilyttävä paketti

Washington
29.10.2018, 21:02

Ulkomaat

Yhdysvalloissa posti on pysäyttänyt jälleen uuden epäilyttävän paketin, joka oli osoitettu uutiskanava CNN:n toimistoon. Jos lähetys paljastuu räjähteeksi, kyseessä on jo viidestoista lyhyen ajan sisällä liberaalivaikuttajille lähetetty kirjepommi ja kolmas CNN:lle osoitettu.
Vaikka lähetys ei olisi jäänyt viranomaisten haaviin, se ei olisi voinut päätyä uutiskanavan toimitukseen. Kirjepommien vuoksi kaikki CNN:lle osoitettu posti on ohjattu ulkoiseen laitokseen tarkastettavaksi.
Kirjepommeja on lähetetty CNN:n ohella muun muassa entisille demokraattipresidenteille ja julkisuuden henkilöille, jotka tunnetaan presidentti Donald Trumpin hallinnon arvostelijoina.
Floridassa pidätettiin perjantaina 56-vuotias mies, jota epäillään kirjepommien lähettämisestä. Pommilähetyksistä epäilty on Trumpin kiivas kannattaja, joka eli liberaaleja vastustavien ja presidenttiä kannattavien poliittisten tarrojen peittämässä pakettiautossa. Epäillyn tuttavat ovat kuvailleet hänen poliittisia mielipiteitään äärimmäisyyksiin meneviksi.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic