Lounais-Häme

Vaatekauppa kuin näyteikkuna

 

Nyt oli oikea ajankohta.

Näin tuumivat siskokset Sanna Kähäri-Virtanen ja Maija Gisler, kun päätös oman vaateliikkeen perustamisesta kypsyi ja tuumasta ryhdyttiin toimeen.

MAISAN putiikki avaa ovensa ensi viikolla.

-Lyhyesti muotoiltuna konseptissamme myymälä on upeasti ja edukseen erottuvasti sisustettu ja värikäs. Myymälä itsessään on näyteikkuna, Kähäri-Virtanen kertoo.

Putiikin valikoimaan kuuluu naisten vaatteet, laukut, kengät ja asusteet.

-Meillä ei ole pelkästään nuorten tai rouvien vaatetta, vaan kohderyhmäämme kuuluvat kaikki naiset. Valikoimassamme on niin perusarkivaatetta kuin värikkäitä pitsiunelmia ja kauniita farkkuja Italiasta, Gisler sanoo.

Erityisesti MAISAN putiikki ammentaa elokuvamaailmasta.

-Meitä on kolme sisarusta ja olemme kaikki elokuvaihmisiä. Kaikki legendaariset elokuvat on katsottu, Gisler kertoo.

-Huomasimme, että elokuvamaailmaan liittyvä glamour sopi hyvin yhteen konseptimme kanssa. Vaati toki aluksi paljon ajatustyötä miettiä, mitä haluamme viestittää. Kun se punainen lanka löytyi, työ ja päätöksenteko muuttuivat helpommaksi.

Elokuvateema näkyy esimerkiksi sovituskoppien verhoissa ja matoissa.

-Halusimme luoda hyvän fiiliksen kaupan. Ainakin meille elokuvat ovat tapa rentoutua, Gisler toteaa.

-Ja olemme itse valtavan ulospäinsuuntautuneita ihmisiä. Sekin tuo osaltaan positiivista henkeä kauppaan, ja se on meidän valttimme, Kähäri-Virtanen arvioi.

Oman yrityksen perustaminen on sisaruksista luonnollista, sillä he ovat yrittäjäperheen lapsia. Se, että yritys on vaatekauppa, on äidin peruja.

-Äitimme on pyörittänyt jo pitkään useampia vaateliikkeitä. Myös Forssassa maaliskuun alussa suljettu Cara Fashion oli äidin myymälä, Kähäri-Virtanen kertoo.

-Yrittäminen on kiinnostanut meitä aina ja yrityksen perustamisesta olemme puhuneet aikaisemmin. Se ei ole vain ennen ollut ajankohtaista, mutta nyt kun meillä ei ole enää ihan pieniä lapsia, hetki tuntui oikealta, Gisler sanoo.

Oman myymälänsä vaatevalikoiman sisarukset näkevät täydentävän Forssan naistenvaateliikkeiden tarjontaa.

-Omasta mielestämme tuomme Forssaan jotakin uutta ja erilaista, Kähäri-Virtanen sanoo.

MAISAN putiikin tulevaisuuttakin tuoreet yrittäjät jo miettivät.

-Laajentaminen ja verkkokauppa kiinnostavat. Mitään ei ole poissuljettu, Kähäri-Virtanen toteaa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti