Lounais-Häme Forssa

Vahva luotto Eppu Normaalin vetovoimaan: Eppujen saaminen varmisti Holjien kolmipäiväisyyden

Eppu Normaali ratkaisi, että Holjat koetaan myös ensi vuonna kolmipäiväisenä.
Martti Syrjä on ollut Eppu Normaalin keulakuva vuosikymmenten ajan.

Holjat Forssa julkisti perjantaina valtaosan ensi kesän artistikattauksestaan (FL 1.12.). On helppoa ennakoida, että Holjat nousee voitolliseksi tai jää tappiolliseksi Eppu Normaalin vetovoiman mukaan.

Eppujen saaminen Holjille tuli Simo Jaakkolan sanoin puolivahingossa ja kaapin takaa.

– Kun mahdollisuus selvisi, fundeerasimme ja laskeskelimme viikon ajan, riittävätkö resurssimme. Uskomme, että riittävät, ja Eput vetää väkeä oman alueemme lisäksi Tampereen, Hämeenlinnan ja Salon suunnalta. Tavoite on saada huomiota aiempaa enemmän Forssan seudun ulkopuolelta, Holjat-organisaation toimitusjohtaja kertoo.

Eppujen keikka järjestetään 1,5 tunnin konserttina.

– Jos keikka alkaa iltakahdeksan maissa, tänne ehtii kauempaakin.

Konserttimaisuus on uutta Holjien historiassa, ja mikäli kokemus osoittautuu hyväksi, saattaa siitä tulla avain torstaista selviämiseen.

Eput ratkaisi samalla sen, että Holjat järjestetään myös ensi vuonna kolmipäiväisenä.

– Kaksipäiväiseksi muuttamisesta keskusteltiin vakavasti. Tänä vuonna torstai oli raskaasti tappiollinen, mutta toisaalta kaksipäiväisen kulurakenne ei ole oleellisesti kolmipäiväistä tapahtumaa pienempi. Tärkeää on löytää torstaille vetovoimaa, Jaakkola puntaroi.

Torstai tarjoaa mahdollisuuden myös isompien artistien kalastamiseen, sillä arki-iltojen keikkapalkkio jää selkeästi viikonloppuja alemmalle tasolle.

Järjestäjätajo on teemoittanut myös perjantai- ja lauantai-illat.

Perjantaina keskitytään tavanomaista raskaammin soitettavaan iskelmään. Raskasta joulua -kiertue vetää väkeä talvisin ja sama joukko iskee kesämarkkinoille Raskasta iskelmää -ryhmänä.

Vielä ei ole tiedossa, millä kokoonpanolla ryhmä saapuu Forssaan.

– Tarja Turunen on toiveissa. Poppoo tuo mukanaan myös kunnon pyronäytöksen. Säihkettä riittää, Simo Jaakkola mainitsee.

Lauantain teemana on retro. Nostalgiaa tarjoavat yhä ajankohtaiset artistit. Osalla artistiuden juuret yltävät 70-luvulle saakka.

Jaakkolan mukaan esiintyjälista on kutakuinkin valmis. Uusia isoja kiinnityksiä ei ole luvassa, mikäli peruutuksia ei tule.

Ennakkolippujen myynti alkoi lauantaina. FL

Holjat 2019

Torstai 1.8.2019

Eppu Normaalin konsertti.

Perjantai 2.8.2019

Lord Est

Samae Koskinen

Raskasta Iskelmää -ryhmä.

Lauantai 3.8.2019 (K18)

Virve Rosti ja menneisyyden vangit feat. Tommi Läntinen

Leevings

Aikakone

Liput etukäteen 25€ paikallisesti Timanttiset myymälät (Forssa), Forssan Varaosa, Optikko Kirkassilmä ja K-Citymarket Forssa.www.tiketti.fi 27,50€ (sisältää palvelumaksun).

Uusimmat

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic