Lounais-Häme

Vain kaksi jätti tarjoukset hykylle

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä (hyky) sai maanantaina puoleenpäivään mennessä yhteisyritysprosessiin liittyvät tarjoukset Pihlajalinna-ryhmittymältä ja Suomen Terveystalo oy:ltä.

Pihlajalinna-ryhmittymään kuuluu Pihlajalinna Terveys oy, Dextra oy, Jokilaakson Terveys oy ja Mäntänvuoren Terveys oy.

-Tarjouksia pyydettiin muiltakin, mutta muut päättivät olla jättämättä tarjousta. Olisi ollut parempi, jos valinnanvaraa olisi ollut enemmän, hykyn yhtymäjohtaja Juha Heino harmittelee.

Heino sanoo, että tarjousten vertailu aloitetaan välittömästi. Yhtymähallitus päättää yhteistyökumppanista helmikuun 13. päivä.

Pihlajalinna-ryhmittymän ja Suomen Terveystalon tarjouksissa on kuvattu, miten ne aikovat hoitaa muun muassa palvelujen seurannan, mittaamisen ja raportoinnin, perusterveydenhuollon palvelut sekä lähipalveluiden, päivystyksen ja sairaalan turvaamisen.

-En ole vielä tutkinut papereita, joten en osaa vielä sanoa yksityiskohtia, miten yritykset aikovat hoitaa palvelut, Heino sanoo.

Tarjousten arvioinnissa käytetään tarjouspyynnössä vahvistettuja vertailuperusteita, joiden lisäksi tarjoajien on täytettävä tietyt erityisvaatimukset.

-Vertailuperusteissa arvioinnin kohteena ovat toimintamallin yleiskuvaus, kuvaus perusterveydenhuollon, somaattisen erikoissairaanhoidon sekä psykiatrisen erikoissairaanhoidon palveluista sekä kuvaus toimintamallista lähipalveluiden, päivystyksen ja sairaalan turvaamiseksi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic