Lounais-Häme Forssa

Vajaa satanen lompakkoon Pilvenmäen nelosella

Kuluvan vuoden ensimmäinen T4-peli Forssassa.
Terho Rautiaisen ohjastama Easy Ri voitti Pilvenmäen avauslähdön täpärästi ennen Riina Rekilän ajamaa Take Home Messagea. Kuva: Lassi Puhtimäki

Totokansa on kaivannut T4-peliä takaisin ja toiveeseen on myös vastattu. Kuluvan vuoden ensimmäinen T4-peli ajettiin Forssassa ja pelin vaihto oli ainakin allekirjoittaneelle positiivinen yllätys.

Nelkkua pelattiin nimittäin Pilvenmäelle 80 924,40 eurolla ja oikealla rivillä tienasi 90,60 euroa.

Jarmo Saarela hyödynsi Doolin Daltonin lähtönopeuden 100-prosenttisesti ja kun 10-vuotias ruuna keulaan pääsi, niin siellä se taivalsi loppuun asti. Niukka pelisuosikki Expanse´s Tornado oli kakkonen ennen Arrowsrainia.

Toisen kohteen pelisuosikki Villilän Vesa menetti pelin jo lähdössä kun se jäi neljänteen sisälle. Sinkkutuuli porhalsi kärjessä, mutta ei mahtanut mitään Sorretun Voiman loppuvedolle.

Kolmantena T4-kohteena ajettu 3 140 metrin tasoitus meni loppuhetkillä tiukaksi kun jo kierroksen kohdalla kärkeen pullannut Dominique Halm alkoi viime metreillä väsyä ja Deal Boost pisti pelin jännäksi. Maalipaalu pelasti kuitenkin Risto Väreen suojatin.

– Tämän kanssa on ongelmia piisannut, mutta nyt ravi oli kunnossa. Ruuna painoi alusta lähtien päälle, joten päätin antaa sen mennä. Vähän liian lujaa kuitenkin mentiin kun lopussa jouduttiin aika tiukalle, Väre selvitti.

Toinen Väre eli Emma puolestaan täräytti päätöskohteessa Estelle Halmilla kärkeen saaden reilun kierroksen kohdalla rinnalleen Freelancerin. Harri Koivusen ohjastama ja valmentama Freelancer olisin sitten todella kovassa lyönnissä ja valjakko lasketteli loppusuoralla iloisesti muilta karkuun.

Pitkältä sairaspaussilta palannut Juiceman oli hyvä kakkonen eikä ruunan ravissakaan suurempaa moittimista ollut. FL

Uusimmat

Näkoislehti

4.8.2020

Fingerpori

comic