Lounais-Häme

Vakava moottoripyöräonnettomuus viivästyttää Walesin MM-rallin päätöserikoiskoetta

Deeside
07.10.2018, 15:40

Urheilu-uutiset

Vakava moottoripyöräonnettomuus viivästyttää Walesin MM-rallin päätöserikoiskoetta, kertoo Daily Post. Erikoiskokeen piti alkaa Suomen aikaa kello 14.18. Alkamisaikaa on muutettu jatkuvasti eteenpäin, ja viimeisimmän tiedon mukaan erikoiskokeen pitäisi käynnistyä kello 16. Pätkä ajetaan lyhennettynä reittinä, ja lisäksi siihen osallistuu ainoastaan 14 kärkikuljettajaa.
Moottoripyöräonnettomuus tapahtui Llandudnon kaupungissa, johon erikoiskokeen oli määrä päättyä. Lehden mukaan kaksi motoristia olisi törmännyt toisiinsa näytösajossa hyppysuorituksen aikana.

Ogier tykitti johtoon Walesin MM-rallissa – Latvala 3,1 sekunnin päässä

Fordin ranskalaiskuljettaja Sebastien Ogier nousi takaisin Walesin MM-rallin kärkipaikalle viimeistä edellisellä erikoiskokeella. Ogier oli pätkällä 3,3 sekuntia Toyotan Jari-Matti Latvalaa nopeampi ja otti ykkössijan haltuunsa 3,1 sekunnin erolla.
Walesin MM-rallia on jäljellä enää yksi, reilun kahdeksan kilometrin mittainen erikoiskoe.
– Iso hyökkäys. Haluan voiton, joten taistelen sitä varten, Ogier kertoi ralliradiossa.
Ogier on rallin viisinkertainen maailmanmestari. Hän kamppailee tämän vuoden kokonaisvoitosta yhdessä Hyundain Thierry Neuvillen ja Toyotan Ott Tänakin kanssa. Ogier on MM-pisteissä tällä hetkellä kolmantena, mutta voitollaan hän nousisi aivan Neuvillen ja Tänakin kantaan. Power Stage -pisteitä Ogier nappasi kolme.
Walesin rallissa kolmantena on Toyotan Esapekka Lappi, joka jäi Latvalasta jo 22,7 sekunnin päähän. Lappi ajo oli jo varmistelua, sillä hän haluaa tuoda auton ehjänä maaliin.
Skodalla ajava rallilahjakkuus Kalle Rovanperä johtaa yhä WRC2-luokkaa. Yleiskilpailussa Rovanperä on yhdeksäs.

https://www.dailypost.co.uk/news/north-wales-news/wales-rally-gb-live-latest-15236428

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic