Lounais-Häme

Valikoimassa jo lähes sata tuotetta

Kari ja Pasi Taberman seilasivat aikansa maailman meriä keittiöissä kokkaillen. Lopulta veljekset rantautuivat kotiseudulleen Loimaalle, minne he perustivat Ravintola Ankkuripaikan 32 vuotta sitten. Kari toimi keittiömestarina ja teki myös kastikkeet muun muassa salaateille. Asiakkaat mieltyivät kastikkeisiin siinä määrin, että halusivat ostaa niitä kotiin. Kastikkeiden suosio kasvoi neljässä vuodessa niin suureksi, että omistajat perustivat yrityksen, joka…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti