Lounais-Häme

Valkeakosken kaksoismurhasta epäillyt pakenivat uhrin autolla – saatiin kiinni Akaassa

Epäiltyjä ei heti päästy kuulemaan päihtymistilansa takia, mutta heitä on määrä kuulla tänään.
Henkirikos tapahtui aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa.

Valkeakosken kaksoismurhasta epäillyt miehet poistuivat rikospaikalta uhrin autolla, kertoo tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen STT:lle. Auto löytyi myöhemmin poltettuna naapurikaupunki Akaasta. Miehet saatiin kiinni niin ikään Akaasta yksityisasunnon piha-alueelta, Kinnunen kertoo.

Hän ei kommentoi sitä, kenen asunnosta oli kyse.

– (Epäiltyjen) osoitteet ovat Tampereella, mutta sehän ei nykyään tarkoita mitään.

Kinnusen mukaan vangitsemisvaatimusasioista päätetään huomenna.

 

Epäillyt henkirikokset paljastuivat myöhään perjantai-iltana, kun pelastuslaitos sai hälytyksen Valkeakoskella Lempääläntiellä sijaitsevaan kerrostaloon. Yhdestä asunnosta oli levinnyt savun hajua porraskäytävään.

Asunnosta löytyi kuolleena kaksi miestä, joista toinen oli syntynyt vuonna 1980 ja toinen 1989. Poliisin mukaan molemmissa ruumiissa oli merkkejä väkivallasta. Miehet asuivat asunnossa.

Myöhemmin saatiin kiinni teosta epäillyt tamperelaismiehet, jotka ovat syntyneet vuosina 1985 ja 1989. Poliisi tutkii tapausta kahtena murhana, tuhotyönä ja vahingontekona.

 

Lue myös: Kaksi miestä otettu kiinni epäiltynä Valkeakosken kaksoismurhasta – liian päihtyneitä kuulusteltavaksi (19.1.2019)

 

Kinnunen ei vielä kerro, mitkä olivat epäiltyjen ja uhrien väliset suhteet. Perhe- tai sukulaisuussuhteita ei miesten välillä kuitenkaan poliisin mukaan ole.

Poliisin tämänhetkisen käsityksen mukaan kaikki neljä ovat menneet asunnolle samaan aikaan.

Epäiltyjä ei heti päästy kuulemaan päihtymistilansa takia, mutta heitä on määrä kuulla tänään iltapäivällä. STT

Uusimmat

Fingerpori

comic