Lounais-Häme

Valmistautuminen täydessä vauhdissa

Kolmoseen valmistautuvan Forssan Jalkapalloklubin joukkue on viittä – tai paremmin 2–3 pelaajaa – vaille valmis.

Kovaa jälkeä Nelosessa tehneen FJK:n runko on muutamaan nimimiestä lukuun ottamatta jatkamassa. Harjoituksia on jo jatkettu joulutauon jälkeen, ja ringissä on yli 20 pelaajaa.

– Sanotaan, että tilanne on ok. Se voisi olla parempi, mutta myös paljon huonompi, sanoo joukkueen peräsimessä jatkava Miika Murtolahti.

 

Murtolahden haasteena on löytää riittävän hyvät pelaajat niiden tilalle, jotka lähtivät vahvuudesta. Nelosen maalipörssin ylivoimaisesti voittanut Jere Rauhansalo suuntasi Austaliaan, konkarit Ivo Dankov ja Jarno Kemppainen lopettivat. Lisäksi FJK:n maalia viime kaudet erinomaisesti vartioinut Christoffer Enckelman pitää ainakin toistaiseksi taukoa pelaamisesta.

Murtolahden mukaan keskusteluja on käyty useammankin pelaajan kanssa, mutta nimiä ei ole vielä saatu paperille.

– Haluaisin sopimukset valmiiksi talvikuukausien aikana, mielellään helmikuun loppuun mennessä. Futsal jarruttaa tilannetta, monet haluavat keskittyä nyt siihen ja ajatella jalkapalloa vasta, kun futsalkausi on ohi, Murtolahti kertoo.

Murtolahti kaipaa FJK:hon pelaajia niin sanotulle keskiakselille eli maalivahdin, topparin ja keskushyökkääjän tonteille. Keskikentälle FJK:lla on leveyttä nykyisellään riittämiin.

– Mikäli Enckelman päättää jatkaa, hänellä on kyllä meillä paikka.

Moni FJK:ssa jatkava pelaaja pelaa talvikaudella futsalia SoVon kakkosjoukkueen riveissä, jossa meno on leppoisampaa kuin Futsalliigassa taistelevassa SoVon ykkösjoukkueessa.

-Lähdin itsekin Eerikäisen Jannen kanssa pitkästä aikaa pelaamaa futsalia, ja täytyy sanoa, että hauskaa on ollut, Murtolahti toteaa.

 

Mikäli FJK saa riveihinsä haluamansa vahvistukset ja valmistautuminen sujuu muutenkin hyvin, pitäisi joukkueella on kaikki mahdollisuudet pärjätä Kolmosessa.

-Kyllä meillä on tarkoitus jatkaa samalla hyvällä itseluottamuksella ja olla Kolmosen kärkikahinoissa. Emme lähde missään nimessä sarjaan päämäärättömästi, vaan haluamme pitää tason korkealla ja tehdä koko ajan asiat paremmin. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic