Lounais-Häme

Valtatie 9 Jyväskylän ja Jämsän välillä ruuhkautuu - useita rekkoja jumissa lumen takia

Helsinki
26.10.2018, 08:44

Kotimaa

Tänä aamuna suuressa osassa Etelä-Suomea on huono ajokeli. Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen huonosta ajosäästä Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Savossa ja Ahvenanmaalla.
Poutaisillakin alueilla ajokeli on huono tienpintojen jäätymisen takia.
Ilmatieteen laitokselta kerrottiin torstaina, että nyt alkaa olla aika vaihtaa talvirenkaisiin. Vaikka perjantain jälkeen lumisadetta ei ole heti näköpiirissä, tietävät pakkasyöt jäätyneitä tienpintoja.
Etelä-Suomessa on tänään päivällä muutama plusaste.

Rekkoja jumissa myös Jämsässä

Valtatie 9 ruuhkautuu Jyväskylän ja Jämsän välillä onnettomuuksien vuoksi, kertoo Tieliikennekeskus. Ysitie on poikki Saakosken kohdalla, ja useita rekkoja on jumissa. Henkilöautoille on kiertotie Juokslahdentien kautta, ja poliisi kehottaa raskasta liikennettä kiertämään paikan teiden 23 ja 58 kautta.
Myös Korpilahden kohdalla Ysitie on suljettu molempiin suuntiin tulipalon vuoksi, Tieliikennekeskus kertoo. Poliisin mukaan Korpilahdella on ollut myös kahden henkilöauton kolari.
Rekkoja on jumissa myös Lahdentiellä Jämsässä, poliisi kertoo. Arvajan paikkeilla jäi jumiin useampi yhdistelmä sohjoon. Juokslahdentielläkin on jäänyt rekka jumiin.
Keski-Suomessa on satanut runsaasti lunta ja ajokeli on huono. Jämsän seudulla on ollut aamulla muitakin liikenneonnettomuuksia runsaan lumen vuoksi, mutta vakavilta loukkaantumisilta on toistaiseksi vältytty, poliisi kertoo.

Kolmen auton liikenneonnettomuus ruuhkauttaa Kehä I:llä Helsingissä

Liikenneonnettomuus Kehä I:llä Helsingissä Pakilantien liittymän kohdalla ruuhkauttaa edelleen liikennettä. Tieliikennekeskus kertoo, että liikenne ruuhkautuu länteen menevillä kaistoilla jo Nelostieltä asti.
Länteen on käytössä vain yksi ajokaista, pelastuslaitos kertoo.
Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa oli osallisina kolme henkilöautoa, joista yksi päätyi katolleen. Yhden auton kuljettaja vietiin hoitoon, mutta pelastuslaitos ei kertonut tämän vammoista. Kaksi muuta kuljettajaa eivät loukkaantuneet.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic