Lounais-Häme Forssa

Valtuustoaloitteita puitavana Forssassa

Yksi käsitellyistä aloitteista koskee Forssan kaupungin pyrkimistä Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Forssan kaupunginhallitus käsitteli yhdeksää valtuustoaloitetta, joista seitsemää se esittää loppuun käsitellyiksi ja kaksi tuoretta eteenpäin valmisteluun.

Kaupunginhallitus ehdottaa, että valtuusto merkitsee loppuun käsitellyiksi Janne Vuorenmaan (sd.) aloitteet sähköpostiosoitteista, hankintapäätöksistä, energiatehokkuudesta, Vikspirtin jätekatoksesta ja kollektiivisista työskentelypisteistä Yrityskehitykseen. Kaupungin hankinnat ovat kaupungin nettisivuilla nyt luettavissa ja jätekatos rakennettu.

Johanna Häggman (kesk.) esitti lukemassaan aloitteessa Pihakoivun vuoropäiväkotiin saunaa, joka kaupungin on tämänvuotisessa investointiohjelmassa. Suvi Aaltosen (vas.) lukema aloite esitti kaupungin pyrkimistä Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Keskushallinto saa selvittäväkseen yhdessä Forssan Yrityskehityksen kanssa Emmi Lintosen (sd.) lukeman aloitteen ylikunnallisesta yhteistyöelimestä, joka pui veto- ja pitovoimatekijöiden parantamista Forssan seudulla.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä saa puitavakseen Pasi Vikmanin (sd.) lukeman aloitteen erillisen köyhyysohjelman laatimisesta.

Uusimmat

Fingerpori

comic