Lounais-Häme

Vappu vauhtiin kahdella rattijuopolla: Naiskuskit kiinni Humppilassa ja Forssassa – Suurin puhallus 2,28 promillea

Arkistokuva. Kuva: Muu
Arkistokuva. Kuva: Muu

Kahden naiskuskin vappu päättyi siten miten rattijuopoilla kuuluukin eli poliisin kiinniottoon.

Poliisi pysäytti epävarmasti ajaneen kuljettajan kakkostiellä Humppilassa klo 1.25 keskiviikkoaamuna. Epäilys osoittautui aiheelliseksi, sillä vuonna 1987 syntynyt nainen puhalsi peräti 2,85 promillea eli roimasti törkeän rattijuopumuksen alarajan yli.

Nainen ei ollut reissussa yksin, sillä kyydissä oli omistaja, joka otettiin kiinni vahvan päihtymyksen vuoksi.

Nainen käytettiin verikokeessa ja vietiin sen jälkeen poliisiasemalle tutkintatoimia varten. Asiassa epäillään törkeää rattijuopumusta, kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta, kulkuneuvon luovuttamista juopuneelle sekä ajokorttirikkomusta.

Klo 3.35 kakkostiellä Forssan puolella kärähti vuonna 1985 syntynyt nainen. Ajokieltoon määrätty nainen puhalsi rattijuopumuslukemiksi 1,03 promillea.

Poliisilla riitti tehtäviä

Vapun aatto oli Hämeen poliisin näkökulmasta vilkas. Juhlinta keskusta-alueilla oli maltillista eikä suurempia järjestyshäiriöitä esiintynyt. Rattijuoppoja tavattiin runsaasti ja pahoinpitelytapauksia yksityisissä tiloissa selviteltiin läpi yövuoron.

Tehtävämäärä koko vuorokaudelle oli 420 tehtävää ja yövuorolla Päijät-Hämeessä oli 141 tehtävää sekä Kanta-Hämeen yövuorolla oli 119 tehtävää

Uusimmat

Fingerpori

comic