Lounais-Häme

Varaa parempaan, vaikka FJK eteni jatkoon Regions’ cupissa

FJK jatkaa Regions’ cupin kolmannelle kierrokselle. Jalkapalloklubi kohtasi torstai-iltana cupin toisella kierroksella porilaisen PoPan ja otti Sakari Suontaustan osumalla ottelussa 1–0 (0–0) -voiton Kuhalan tekonurmella.

Jalkapalloklubi hallitsi ottelua Nelosessa pelaavaa Porin Palloilijoita vastaan, mutta maalit olivat tiukassa.

– Olimme huolimattomia. Meillä oli paikkoja vaikka kuinka moneen osumaan, mutta viimeistelimme huonosti, FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti sanoo.

Pelin ainoa osuma nähtiin 77. peliminuutilla. Vaihdosta kentälle tullut Kasperi Laine antoi keskityksen vasemmalta, ja Sakari Suontausta pääsi palloon rangaistusalueella. Suontausta otti pari askelta eteen ja viimeisteli viileästi voitto-osumaksi jääneen 1–0-maalin.

– Se oli Sakarilta hyvä, hallittu suoritus.

FJK:n vastus Regions’ cupin kolmannelle kierrokselle selviää ensi viikolla. Regions’cup on liiton piirisarjoissa eli Kolmosessa ja sitä alempana pelaaville joukkueille tarkoitettu kilpailu.

Cup pelattiin ensi kerran kaudella 2012. Sen loppuottelu pelataan Suomen cupin loppuottelun yhteydessä.

FJK:n Kolmosen sarjapelit jatkuvat ensi perjantaina, jolloin Forssaan saapuu Sääksjärven Loiske. FJK:n on kahdella tasapelillä sarjan keskikastissa, Loiske sarjan kärkipäätä.

– Sääksjärven Loiske on rutinoitunut, fyysinen jengi. Se on kova tappelemaan, mutta osaa myös pelata. Loiske-ottelusta ei missään nimessä tule helppoa, nöyrästi lähdemme peliin, Murtolahti toteaa.

Murtolahden mukaan FJK:lla on pelaamisessaan parantamisen varaa.

– Täysin tyytyväinen ei voi olla, mutta en ole pettynytkään. Kunhan teemme pieniä asioita vielä paremmin, saamme paljon parempaa tulosta, Murtolahti uskoo. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic