Lounais-Häme Forssa

Vasemmistoliiton esitys: jokaiselle forssalaiselle 50 euron lahjakortti käytettäväksi paikallisiin yrityksiin

Yrityksiin suunnatulla tuella ylös koronakriisistä.
Koronakriisi hiljensi monen yrityksen kassavirtaa. Forssan Vasemmistoliitto esittää 50 euron elvytysseteliä jaettavaksi jokaiselle kuntalaiselle.

Forssan Vasemmistoliitto esittää valtuustoaloitteessaan, että Forssan kaupunki tukisi koronan aiheuttaman taantuman vuoksi kaikkia Forssassa tällä hetkellä (11.5.) henkikirjoilla olevia asukkaita 50 euron lahjakortilla, joka on osoitettu Forssaan rekisteröityneille yrityksille.

Tuki olisi aloitteen mukaan suunnattu forssalaisille yrityksille kuntalaisten kautta, jolloin tuesta hyötyisivät kaikki forssalaiset. Samalla se olisi myös signaali huolenpidosta ja huolehtimisesta Forssan asukkaista.

Aloitteen mukaan lahjakortti helpottaisi tilannetta taloudellisesti ja henkisesti. Tuen vastaanottaminen olisi jokaisen itse päätettävissä.

Aloitteen allekirjoittaneet esittävät, että asian valmistelun kaikilta osin suorittaa kaupungin johtoryhmä kiireellisenä ja asian käsittely ja päätökset tuotaisiin kesäkuun valtuustoon päätettäväksi. Valtuustoaloitteen luovutti sen ensimmäinen allekirjoittaja Tapio Virtanen (vas.).

Tukipaketin kustannusvaikutus olisi noin 850 000 euroa, joka palautuisi osin kaupungin kassaan verotulojen muodossa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

7.8.2020

Fingerpori

comic