Lounais-Häme Forssa

Vasikkahaan entiseen päiväkotiin remontoidaan tiloja pienille palveluyrityksille

Forssa myy vuosia tyhjillään olleen Vasikkahaan päiväkodin kiinteistön forssalaiselle Majava Bros oy:lle. Yritys korjaa kiinteistön palvelujen pienyrityskeskukseksi.
Petteri Majava arvioi, että entiseen Vasikkahaan päiväkotiin voisi remontin jälkeen sijoittua 5-10 palvelualojen pienyritystä.

Forssa myy vuonna 1971 rakennetun Vasikkahaan päiväkodin kiinteistön forssalaiselle Majava Bros oy:lle 30 000 eurolla.

Kaupungin tekninen ja ympäristötoimi saivat tehtäväkseen valmistella kiinteistökauppaa koskevan kauppakirjan kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi.

Päiväkodin toiminta siirrettiin sisäilmaongelmien takia Kehräämölle kesällä 2013.

Kaupungin myyntilistalla kiinteistö on ollut vuodesta 2014. Kiinteistöstä on ollut kaupungille vuositasolla noin 15 000 euron ylläpitokulut.

Majava Brosin toimitusjohtaja Petteri Majava sanoo, että edessä on mittavia korjaustöitä. Remontti on tarkoitus tehdä ensi talven aikana. Sisäremontin takia myös talon julkisivua tullaan kohentamaan.

Yrityksenä Majava Bros on erikoistunut julkisivuremonttien toteuttamiseen.

– Kuulin, että kaupunki kaavaili jopa kiinteistön purkua. Olemme tehneet alueen kerrostalokiinteistöissä parvekeremontteja, joten alue ja sen ihmiset ovat tulleet tutuiksi. Alueella asuu paljon vanhuksia, jotka kaipaavat lähietäisyydelle monenlaisia palveluita parturi-kampaamoista fysioterapiaan, Majava kertoo.

Myös piha-alueella voisi Majavan mukaan järjestää erilaisia tapahtumia lähiasukkaiden viihtyvyyden parantamiseksi.

Majava omistaa yhdessä puolisonsa Päivi Majavan kanssa suojellun entisen hotellikiinteistön Hämeentiellä. Sieltä yritys on saanut kokemusta tilojen vuokraamisesta palveluyrityksille.

Majavan mukaan Vasikkahaan entiseen päiväkotiin voisi sijoittua 5–10 yritystä. Yritysten käyttöön vuokrattavat tilat kunnostetaan vaiheittain kysynnän mukaan.

Mahdollisesti myös Majava Brosin toimisto muuttaa Hämeentien alkupäästä Pispalankadun varteen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic