Lounais-Häme Tammela

Vauhti kiihtyy ja taso kohoaa luontokuvakisassa: "Nyt on saatu pro-tason kuvaajia Tammelaan"

Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson on innokas luontoihminen ja valokuvaaja. Kuva: Lassi Puhtimäki
Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson on innokas luontoihminen ja valokuvaaja. Kuva: Lassi Puhtimäki

Tammelan kunnan luontokuvakisa on saanut lisäkierroksia loppua kohden. Alku oli kankeaa, sillä ensimmäinen osakilpailu talvi–kevät sai kuvaajia laiskasti liikkeelle. Osakilpailu kesä oli huomattavasti vilkkaampi, samoin yhä meneillään oleva syksy.

– Vilkaisimme jo syyskuvia, ja nyt on saatu pro-tason kuvaajia Tammelaan. Kesäkisassa oli kova tason nosto mutta nyt vielä kovempi. Olen todella tyytyväinen, että kilpailu otti tuulta purjeisiin, Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson iloitsee ja lisää.

– En ylläty, jos voittajakuva löytyy kesän tai syksyn kuvista

Valokuvauskilpailulla oli kaksi päätarkoitusta.

– Tavoitteena oli saada valokuvaajia kuvaamaan Tammelan upeaa luontoa, ja siinä olemme onnistuneet. Toinen tavoite oli saada hienoja kuvia kunnan omaan viestintään. Siinäkin onnistumme, mutta emme täysin, sillä erityisen suuri tarve oli talvikuville.

Tammelan kunnalla on oikeus käyttää osakilpailusijoitukseen saakka päässeitä kuvia omassa kuntamarkkinoinnissaan ilman erillistä korvausta.

Tammelan Luontokuva 2019 – Ihminen luonnossa -kilpailussa on kolme sarjaa: talvi ja kevät, kesä sekä syksy. Vuodenkiertoa noudattavan sarjan kahden ensimmäisen sarjan kymmenen parasta valokuvaa on valittu ja äänestettävissä osoitteessa luontokuva.tammela.fi, mistä löytyy myös kilpailun säännöt.

Syksy-osakilpailuun ehtii ottaa kuvia 2.12. saakka, minkä jälkeen myös syyskuvia pääsee äänestämään.

Raati valitsee jokaisesta kolmesta osakilpailusta 10 kuvaa yleisöäänestykseen, joista yleisö valitsee loppukilpailuun yhteensä 13 kuvaa ja edelleen voittajakuvan. Loppukilpailukuvista julkaistaan Tammelan kunnan vuoden 2020 seinäkalenterina.

Voittajat julkistetaan joulukuussa 2019. FL

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic