Lounais-Häme

Veikot aloitti vahvasti uudella kotikentällään

Humppilan Veikot pelasi voitokkaasti ensimmäisen miesten maakuntasarjan kotiottelunsa uudella tekonurmikentällä.

Veikot kukisti Ylöjärven Pallon lukemin 2-0 (6-0, 6-5).

Veikot aloitti räväkästi lyömällä heti ensimmäiseen vuoroon neljä juoksua. Juoksutehtailun aloitti uusi vahvistus Teemu Mäkinen lyömällä ajolähdöstä kärkietenijä Rauli Liljan kotiin.

Veikot johti toistakin jaksoa jo 6-1, mutta Ylöjärvi pääsi viimeisellä lyöntivuorollaan yhden juoksun päähän.

Mäkinen oli Veikkojen tehokkain peluri viidellä lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla.

Eilinen ottelu oli Veikoille vasta kauden toinen sarjapeli, kun esimerkiksi Jokioisten Koetuksen kakkosjoukkue on pelannut maakuntasarjan lounaislohkon toisessa alkulohkossa jo kuusi peliä ja voittanut ne kaikki murskalukemin. Viikon kuluttua Veikot on kuitenkin pelannut myös kuusi peliä, kun se purkaa tekonurmikentän viivästyksestä aiheutunutta pelisumaansa viidellä pelillä yhdeksän päivän aikana. Tänään Veikoilla on vieraspeli Tampereella ja keskiviikkona kotipeli Ulvilaa vastaan.

Lounaislohkon molemmista alkulohkoista pääsee kolme parasta joukkuetta ylempään jatkosarjaan, jonka voittaja nousee Suomensarjaan. Koetus II tuntuu vahvimmalta nousijasuosikilta, mutta Veikoillakin on mahdollisuutensa.

– Meillä on asiat siinä mallissa, että nousu voisi toteutua 2-4 vuoden aikana. Emme tosin jarruttele, vaikka se onnistuisi aiemminkin, toteaa Veikkojen pelinjohtaja Mikko Moisander. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic