Lounais-Häme

Venesillan vuokrauksesta uusi tarjouskierros

Tammelan kunnan omistaman Venesillan leirintäalueen vuokrauksesta käynnistetään uusi tarjouskilpailu. Edellinen tarjouskilpailu tuotti kunnalle kunnanjohtaja Kalle Larssonin mukaan täydellisen vesiperän ja nyt käytävä tarjouskilpailu on uudistettu kokonaan.

Leirintäalueen laajuus on 1,6 hehtaaria ja alueella sijaitsee kioski, huoltorakennus ja 18 eritasoista mökkiä, 22 sähköistettyä asuntovaunupaikkaa sekä 50 telttapaikkaa.

Kunnanhallitus hyväksyi eilen tarjouskilpailun pelisäännöt päättäen samalla avoimena olleen tarjouskilpailun. Uusi tarjouskilpailu päättyy 6. päivä maaliskuuta kello 14.30.

Vuokrasopimusta ollaan tekemässä kolmeksi vuodeksi, minkä jälkeen on mahdollista jatkaa kahden vuoden optiojaksolla.

Kunta antaa leirintäalueen vuokralle nykyisessä kunnossa ja kunta tekee ensivaiheessa vain kiinteistöjen yleisen kunnon kartoituksen sekä sen edellyttämät välttämättömät toimenpiteet.

Larsson sanoo kiinnostusta Venesiltaa kohtaa olevan, joten hän arvioi yrittäjän löytyvän tällä hakukierroksella. Kunta on varautunut myös siihen, ettei yrittäjää ilmaannu, jolloin kunta vastaisi leirintäalueen pyörittämisestä. Tämän vaihtoehdon toteutumista Larsson pitää hyvin epätodennäköisenä. FL

 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/29816-venesillan-vuokraus-ei-veda

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/26931-venesillan-konseptiin-radikaali-muutos

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti