Lounais-Häme

Venesillan vuokraus ei vedä

Tammelan kunta haki julkisella kilpailutuksella Venesillan leirintäalueelle yrittäjää, joka olisi sitoutunut vuokrasopimukseen ainakin 15 vuodeksi ja samalla investoimaan leirintäalueeseen 500 000–850 000 euroa. Määräaikaan eli tammikuun loppuun mennessä kunta ei saanut ainuttakaan tarjousta.

– Tavoitteena oli kehittää aluetta ilman että kunta joutuu satsaamaan taloudellisesti. Tavoittelimme kuuta taivaalta, hallintojohtaja Anitta Hietaniemi myöntää.

Tammelan kunnanhallitus kokoontuu ensi maanantaina pohtimaan, miten ja millä leirintäalueen toiminnan jatko varmistetaan. Hietaniemi vakuuttaa, että toiminta Venesillalla jatkuu myös ensi kesänä.

– Kunnanhallitukseen tuodaan vaihtoehto B, jonka sisältö on vielä työn alla, enkä lähde sitä nyt mielelläni avaamaan, koska siihen saattaa tulla pieniä muutoksia. Jos vaihtoehto B ei toteudu, meillä on olemassa vaihtoehto Ö, joka varmistaa sen, että kioski- ja majoituspalvelu jatkuu leirintäalueella ensi kesänä kuten aiempinakin vuosina, Hietaniemi kertoo.

Hänen mukaansa kunta ei sulje ketään kiinnostunutta pois neuvotteluista, ei uusia eikä vanhoja leirintäalueen yrittäjiä.

– Tavoite on, että leirintäalue avautuu vappuna. Suomen kesä on sen verran lyhyt, että jokainen päivä on hyödynnettävä, hallintojohtaja sanoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic