Lounais-Häme

Verkostoitumista rennossa tunnelmassa

Lounaishämäläisille yrityksille, yrittäjille ja liike-elämän vaikuttajille BusinessTreffit -tapahtuma merkitsee sitä päivää vuodesta, kun on aikaa verkostoitua.

Forssan Seudun Nuorkauppakamarin organisoima vuosittainen tapahtuma on muodostunut jo perinteeksi. BusinessTreffit järjestetään tänä vuonna 22. kerran.

-Yrittäjät mieltävät BusinessTreffit rennoksi, yhteen kokoavaksi tapahtumaksi, jonka aikana näkee kollegoja ja tapaa uusia ihmisiä, projektipäällikkö Sanna Järvi luonnehtii.

Koska BusinessTreffien tarkoitus alusta alkaen on ollut auttaa yrityksiä ja bisnesvaikuttajia luomaan uusia yhteyksiä ja syventää suhteita vanhojen tuttujen kanssa, BusinessTreffit uudistettiin viime vuonna.

-Alussa BusinessTreffit oli enemmän messutyylinen tapahtuma, johon yritykset toivat omat standinsa ja esitteensä. Nykyisin tilaisuus on enemmän diskuteeraava, sellainen, jossa ihmiset liikkuvat ja keskustelevat keskenään, Järvi toteaa.

BusinessTreffit järjestetään iltatilaisuutena Ravintola Scandicissa ja Torikeskuksessa. Ajankohdalla pyritään varmistamaan se, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua – iltapäivällä kun yrittäjät ovat vielä töissä.

Vaikka kyse on rennosta iltatilaisuudesta, on BusinessTreffeillä myös asiapitoinen osuus.

-Tänä vuonna uutta on paneelikeskustelu, jota vetää entinen työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen. Virtanen on saanut päättää myös paneelin aiheen. Olemme toivoneet häneltä rahaan liittyvää keskustelunaihetta, Järvi kertoo.

Niinpä paneelin otsikkona on ”Ilmaista rahaa tarjolla – mutta ei kelpaa”.

Panelistit koostuvat yritys- sekä pankki- ja rahoitusmaailman asiantuntijoista.

Keskustelua käyvät yritysasiamies Antti Aaltonen Forssan Yrityskehitys oy:stä, Ravintola Vispilän yrittäjä ja Suomen Yrittäjien sekä Yrittäjänaisten edustaja Tiina Koski, Nordean Hämeen yrityskonttorin konttorinjohtaja Kaisa Poussa sekä Lähi-Tapiolan liiketoimintajohtaja Aki Kiiliäinen.

-Paneelin aihe viittaa siihen, että pankit lainaisivat yrityksille rahaa investointeihin matalalla korolla, mutta yritykset eivät investoi, Järvi avaa.

-Yrittäjien antaman palautteen mukaan aihe on erinomainen. Odotammekin runsasta kommentointia ja kysymyksiä panelisteille keskustelun aikana.

Uusimpien bisnesuutisten lomassa BusinessTreffeillä nautitaan myös viihteestä. Osallistujia naurattaa Naurun tasapaino -ohjelman voittanut stand up -koomikko Matti Patronen.

-Tarkoitus on tarjota huvia ja hyötyä hyvässä tasapainossa, Järvi summaa.

BusinessTreffeille on vapaa pääsy, ja Järvi toivottaakin tapahtumaan tervetulleeksi kaikki bisneshenkiset illan agendasta kiinnostuneet.

-Businesstreffit on hyvä tilaisuus tavata ihmisiä työn ulkopuolella, erilaisessa ympäristössä. Esimerkiksi yrittämisestä kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle, sillä tapahtumassa on Forssan Yrityskehityksestä porukkaa, Järvi vinkkaa.

Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneita tapahtuman järjestämisessä ovat Lähi-Tapiola, Scandic Forssa, Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, Forssan kaupunki, Forssan Yrityskehitys oy, Alexandria Pankkiiriliike ja Nordea. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic