Lounais-Häme

Veteraaneille lahjoituksena kassit

Kuuden hengen naisryhmä sai viime vuonna idean tuottaa jotakin hyvää paikallisille sotaveteraaneille ja kunnioittaa heidän arvokasta työtään.

Ensin naiset saivat ajatuksen järjestää veteraaneille ruokailutapahtuma, mutta kuultuaan että veteraanit saavat sotaveteraanijärjestöltä vastaavia huomionosoituksia, he päätyivät toisenlaiseen ratkaisuun.

-Tunnemme valokuvaaja Kati Länsikylän ja hän sai idean, että hän kuvaa juhlavieraat punaisella matolla Suomi100-juhlagaalan yhteydessä. Kati lahjoitti kuvauksen tuotot paikallisille veteraaneille. Keräsimme kilpailuilla lisää rahaa heidän muistamisekseen, ryhmään kuuluva Merja Haarajoki kertoo.

 

Lopulta ryhmä päätti lahjoittaa kansallisen veteraanipäivän yhteydessä 48 paikallista järjestöä edustavalle veteraanille lahjakassin, joiden sisältö koostuu pääosin Forssan ammatti-instituutin valmistamista tuotteista.

-Kassiin on kerätty saaristolaisleipää, suklaakonvehteja, sydänmagneetteja, kahvipaketteja, perusvoidetta ja jalkavoidenäytteitä, Haarajoki listaa. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti