Lounais-Häme

Vetovastuu keskustalta demareille

Ennen kuin vastavalittu Humppilan valtuuston puheenjohtaja Marita Ketola (sd.) pääsi ääneen, valtuuston kokousta alkumetreillä johtanut valtuuston vanhin Aila Suikkanen (sd.) toivoi, että tuleva kausi sujuisi yhteistyössä, suvaitsevaisuutta unohtamatta ja muita kunnioittaen.

Ketola jatkoi samalla linjalla.

-Kaudesta tulee haastava, mutta toivon, että se sujuu hyvässä yhteistyössä, avoimuutta unohtamatta.

 

Valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin kokoomuksen Hanne Seestie ja toiseksi varapuheenjohtajaksi keskustan Joonas Heikkilä.

Kunnanhallituksen puheenjohtajaksi valittiin Kari Ahola (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Timo Nikkanen (sd.). Aholan henkilökohtainen varajäsen on Jarmo Hyytiäinen (kesk.), Nikkasen Markus Seuranen (sd.).

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Jukka Rouhiainen (kesk.) ja hänen varajäsenekseen Eevastiina Perälä (kesk.). Reetta Koskinen (kesk.) ja hänen varalleen Johanna Valtanen (kesk.). Aila Suikkanen (sd.) ja hänen varalleen Tiia Räsänen (sd.). Janne Kankare (kok.) ja hänen varalleen Vesa-Pekka Hirvioja (kok.). Aira Suikki (kok.) ja hänen varalleen Kaija Romppainen (kok.).

 

Sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi valtuusto valitsi Juha Rantasen (sd.) ja varapuheenjohtajaksi Jarmo Hyytiäisen (kesk.). Muut jäsenet ovat Eevastiina Perälä (kesk.), Antti Miettinen (kesk.), Tiia Räsänen (sd.), Hanne Seestie (kok.) ja Jukka Virtanen (kok.).

 

Teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Juha Laaksonen (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Riitta Nokkalan (sd.). Muut teknisen lautakunnan jäsenet ovat Outi Prehti-Vedenpää (kesk.), Marko Huhtanen (vas.), Pekka Niinikoski (sd.), Janne Kankare (kok.) ja Tanja Uusitalo (kok.).

Elämänlaatulautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Kaija Romppainen (kok.) ja varapuheenjohtajaksi Markus Seuranen (sd.). Muut jäsenet ovat Hannu Räsänen (kesk.), Ritva Savolainen (kesk.), Reetta Koskinen (kesk.), Minna Autio (vihr.) ja Vesa-Pekka Hirvioja (kok.).

 

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Hannu Mustonen (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Markku Niininen (sd.). Muut jäsenet ovat Kari Laaksonen (kok.), Tarja Nieminen (vas.) ja Eira Rosenberg (vihr.).

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajana aloittaa Riitta Nokkala (sd.) ja varapuheenjohtajana Erkki Ojanen (kesk.). Muut jäsenet ovat Hanna Kallio (kok.), Anneli Huhtanen (vas.) ja Tero Alhomäki (vihr.).

 

Kun sopuisasti edennyt valtuuston kokous päättyi, kunnanjohtaja Jari Keskitalo antoi valtuustolle infopaketin.

-Keväällä oli kolme kilpailutusta, joiden valitusaika päättyi, joten niiden päätökset ovat nyt virallisia, Keskitalo kertoi.

Se tarkoittaa sitä, että koulukuljetukset hoitaa Liikenne Rajala, päiväkodin remontti voi alkaa syksyllä ja urheilukenttää aletaan kunnostaa juhannuksen jälkeen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic