Lounais-Häme

Viikonloppuna kärähti kuusi huumekuskia

Viime viikonloppuna Forssan seudun teillä ajeli lukuisia henkilöitä huumeiden vaikutuksen alaisena.

Osa kuljettajista saatiin kiinni epävarman ajotavan vuoksi, osa ajoi katsastamattomalla autolla ja pari kuljettajaa oli poliisille entuudestaan tuttuja.

Esimerkiksi forssalainen vuonna 1990 syntynyt mies ajoi sunnuntaiaamuna Siurilankadulla ilman ajo-oikeutta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajalla oli katsastamaton auto, jossa oli väärä tunnuskilpi.

Tammelassa jäi lauantai-iltana kiinni vuonna 1983 syntynyt loimaalainen mies, jonka poliisi pysäytti epävarman ajotavan vuoksi. Kuljettajalle tehtiin huumepikatesti, joka näytti positiivista. Mies ajoi lähes 100 kilometrin tuntivauhtia, vaikka alueella oli rajoitus 80km/h. Myöskään loimaalaisella ei ollut ajo-oikeutta.

Poliisi pysäytti lisäksi neljä muuta autoilijaa, joille tehty huumepikatesti näytti positiivista. Kaksi kuljettajista oli ulkopaikkakuntalaista.

Poliisin mukaan huumeiden vaikutuksen alaisena ajaminen on selvästi yleistynyt. Viime viikonloppuna Forssan seudulla ei jäänyt kiinni yhtäkään alkoholin vuoksi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti