Lounais-Häme

Villa Eden caren tulo mutkistuu

Entinen Rantasipin kiinteistö Forssan Saarelanmäessä tyhjeni runsas vuosi sitten, kun turvapaikanhakijoiden hätämajoitusyksikkö lopetti toimintansa. 
Sen jälkeen kiinteistö on ollut remontin kohteena ja omistaja Sinikka Lahdensivun suunnitelmissa on ollut avata sinne erityisesti ikäihmisille suunnattu hyvinvointikeskus Villa Eden care.
Keskuksen avautuminen on ollut vastatuulessa, vaikka remonttia kiinteistössä on tehty koko ajan. Lahdensivun mukaan takapakkia Villa Eden caren avaamisessa on tullut terveydellisistä syistä, eikä koko keskuksen avautumisesta ole tällä hetkellä varmuutta.
– Etsimme parhaillaan erilaisia ratkaisuja. Vaihtoehtoina ovat joko kiinteistön tai liikeidean myyminen, kiinteistön vuokraaminen tai yhteistyökumppanin löytäminen, Lahdensivu kertoo.
– Kulut ovat sitä luokkaa, että jatkon on ratkettava seuraavan parin kuukauden aikana, hän jatkaa.
Entinen hotellikiinteistö sopii Lahdensivun mukaan edelleen majoitus- ja ravintolatoimintaan tai palvelukeskukseksi. Valmiina on 20 huoneistoa, jotka ovat kooltaan 36,5-41 neliömetriä. 
– Useampikin kiinnostunut on ollut minuun yhteydessä, mutta kiinteistö on kooltaan heidän toiminnalleen hieman liian iso. Useampi yrittäjä voisi toimia saman katon alla, Lahdensivu näkee. FL

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic