Lounais-Häme Forssa

Virvon, varvon vain ulkosalla – Virpomaan turvavälein ja ennalta sovitusti

Kanta-Hämeen pandemiatyöryhmä suosittelee pääsiäisen viettämistä kotona ja oman perheen kesken.
Kanta-Hämeen pandemiatyöryhmä suosittelee virpomista palmusunnuntaina vain ulkotiloissa, turvavälein ja ennalta sovitusti. Kuva: Terho Aalto
Kanta-Hämeen pandemiatyöryhmä suosittelee virpomista palmusunnuntaina vain ulkotiloissa, turvavälein ja ennalta sovitusti. Kuva: Terho Aalto

Kanta-Hämeen pandemiatyöryhmä suosittelee virpomista palmusunnuntaina vain ulkotiloissa, turvavälein ja ennalta sovitusti.

– Lasten tai lasten vanhempien olisi siis suositeltavaa olla yhteydessä vierailukohteisiin etukäteen, että oville ei ilmestyttäisi yllättäen. Ylipäätään pääsiäistä kannattaisi tässä tilanteessa viettää kotona ja oman perheen kesken, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri ja maakunnan pandemiaryhmän puheenjohtaja Sally Leskinen toivoo.

Kesän yleisötilaisuuksien, tapahtumien ja lasten kesäleirien järjestämismahdollisuuksista on Leskisen mukaan vielä liian aikaista sanoa mitään varmaa.

– Skenaariot näyttävät kuitenkin viime kesästä poiketen siltä, että ennen juhannusta ei kannata suunnitella laajempia tapahtumia. Tilanne on joka tapauksessa virusvarianttien vuoksi nyt arvaamattomampi kuin viime vuonna, Leskinen toteaa pandemiaryhmän tiedotteessa.

Leskinen muistuttaa, että rokotusten eteneminen määrittää kuitenkin osaltaan sitä, kuinka kesän rajoituksia ja suosituksia voidaan lieventää.

Uusimmat

Fingerpori

comic