Lounais-Häme Forssa

Vispilä sulkee ovensa pääsiäisenä – Neuvottelut ravintolan myynnistä ratkeamassa keskiviikkona

Neuvottelut ravintolan myymisestä ovat ratkeamassa keskiviikkona.
Lähiruokaan erikoistunut ravintola Vispilä on palvellut asiakkaita Forssan keskustassa kolmen vuoden ajan.

Ravintola Vispilä Forssan keskustassa sulkee ovensa ensi viikolla. Vispilä on viimeistä päivää auki lauantaina 20. huhtikuuta.

Vispilä on ollut myynnissä viime syksystä saakka. Yrittäjät Tiina ja Veli-Matti Koski sekä Krista Mänttäri neuvottelevat parhaillaan Vispilän myynnistä, ja neuvotteluihin odotetaan ratkaisua ylihuomenna keskiviikkona.

– Vispilän ovet menevät kiinni ensi viikolla joka tapauksessa, oli lopputulos kauppaneuvotteluissa mikä tahansa. Uusi mahdollinen toimija tiedottaa jatkosta, jos kaupat syntyvät, yrittäjät kertovat tiedotteessa.

 

Luitko tämän: Ravintola Vispilä on myynnissä – yrittäjät katsovat tilanteen etenemistä rauhallisesti, ovet eivät ole sulkeutumassa äkisti

 

Vispilä avattiin kolme vuotta sitten. Ravintola on työllistänyt neljä vakituista ja viisi osa-aikaista työntekijää sekä kolme yrittäjää.

– Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme ja henkilökuntaamme näistä kolmesta vuodesta. Nyt on aika siirtyä seuraaviin haasteisiin, yrittäjät viestittävät.

Veli-Matti ja Tiina Koski jatkavat juhlapalvelujen ja tilausravintolan pyörittämistä Vanha-Norrilla Tammelan Kaukjärvellä.

Krista Mänttäri on ollut avaamassa Sikke Sumarin uutta ravintolaa Helsingin Tehtaankadulle ja toimii siellä ravintolapäällikkönä ainakin heinäkuuhun saakka. Mänttärillä on myös oma yritys Pore Forssan Kehräämöllä, jossa hän järjestää muun muassa viinimaistajaisia ja juhlatilaisuuksia tilauksesta.

 

Lue myös: Forssalainen Krista Mänttäri mukana Sikke Sumarin uudessa ravintolassa – Forssassa tarjolla viinitapahtumia Poreessa

Uusimmat

Näkoislehti

26.9.2020

Fingerpori

comic