Lounais-Häme

VR varoittaa: Talvi häiritsee taas junaliikennettä - lähiliikennettä perutaan, kaukojunat voivat myöhästyä

Arkistokuva. Ville-Veikko Kaakinen.

VR varautuu hankaliin sääolosuhteisiin jättämällä osan lähiliikenteen junavuoroista ajamatta tänään tiistaina. Myös kaukoliikenteen peruutukset ja myöhästymiset ovat yhtiön mukaan mahdollisia.

Haastavat sääolosuhteet ovat VR:n mukaan vaikuttaneet vaihteiden kääntymiseen ja sähköjärjestelmiin sekä tuoneet haasteita myös junakalustolle.

 

VR on yhdessä HSL:n ja rataverkosta vastaavan Finrailin kanssa päättänyt perua osan pääkaupunkiseudun lähiliikenteen tiistai-iltapäivän ja alkuillan junavuoroista.

VR:n lähiliikenteessä perutaan Helsinki-Riihimäki-väliltä kaikki D-junat ja lisäksi klo 15:51 Helsingistä lähtevä R-juna 9693 perutaan

HSL-liikenteessä harvennettu vuorotarjonta koskee K- ja A-junia. Kello 15-19 välillä joka toinen K-juna perutaan ja ne ajetaan 20 minuutin vuorovälillä. A-junat ajetaan myös 20 minuutin vuorovälillä klo 15-18.30.

Harvennettujen vuorojen lähtöminuutit löytyvät verkosta osoitteesta vr.fi/liikennetilanne.

 

Muu lähiliikenne ja kaukoliikenteen junavuorot pyritään VR:n mukaan ajamaan normaalien aikataulujen mukaan.

VR kehottaa matkustajia kuitenkin tarkistamaan aikataulut etukäteen, varautumaan muutoksiin ja varaamaan malttia liikenteeseen.

 

Liikenteen sujumista voi seurata Junat Kartalla -palvelussa, osoitteessa vr.fi/liikennetilanne sekä VR:n sosiaalisen median kanavissa: VR matkalla Facebookissa ja VR matkalla Twitterissä. HäSa

 

Fingerpori

comic

Näkoislehti

3.4.2020

Uusimmat