Lounais-Häme

Wahren-opistossa puhaltaa uusia tuulia

Wahren-opiston tulevan kauden ohjelma alkaa olla koottuna yhteen. Kursseille voi jo ilmoittautua ensi maanantaista 18.6. klo 9 lähtien. Ohjelma julkaistaan perjantaina 15.6. opiston kotisivulla osoitteessa www.forssa.fi/wahrenopisto.

Ilmoittautumaan pääsee ensi maanantaista lähtien joko netissä https://www.opistopalvelut.fi/wahren tai soittamalla opiston toimistoon 03-4141 5390. Paperinen tuloste kursseista on nähtävillä myös toimistossa. Seudun talouksiin perinteinen painettu ohjelmaesite jaetaan keskiviikkona 15. elokuuta.

Opiston tarjontaan voi tutustua myös kesä-heinäkuun vaihteessa Forssan Heinämessuilla, Kehräämön Ehtootorilla 19.7. ja Opistoinfossa ke 22.8.

Ohjelmassa on tarjolla paljon uutuuksia kuten mm. käsitöitä noin eskari-ikäisille lapsille, lasten tiedepaja, kulttuuririnki, kyläkeskiviikkoja ja sukututkimuspajoja Tammelassa ja tinalankakirjontaa. Lisäksi tutustutaan mm. Forssan kaupungintaloon, Tammelan kunnantaloon ja myös opiston uudistuneeseen mökkiin.

Yhdestätoista vieraasta kielestä montaa voi opiskella alkeista lähtien, esimerkiksi portugalin alkeita viikonloppukurssilla.

Kielistä ja tietotekniikasta löytyy myös etä- ja verkkokursseja. Ohjelmaan tauon jälkeen palaavia kursseja ovat mm. valokuvaus ja rivitanssi.

Luennoilla perehdytään mm. erilaisiin elämänkatsomuksiin, narsismiin, murkun vanhempana olemiseen, rakentavaan riitelyyn, ihon ja kasvojenhoitoon sekä diabeetikon ja vatsa- ja suolistoystävälliseen ruokaan. Hieman pidempiä kokonaisuuksia ovat Viro 100 vuotta, kohti parempaa itsetuntoa, kroonisen kivun hallinta sekä stressin hyvät ja huonot vaikutukset.

Etnisinä ruuanvalmistusiltoina tutustutaan thaimaalaiseen, italialaiseen, japanilaiseen ja kestosuosikkina jo pitempään olleeseen kreikkalaiseen ruokaan ja – suomalaiseen kotijuustoon!

Uusimmat

Fingerpori

comic