Lounais-Häme

Williamsin siskokset kohtaavat Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella

Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa sisarukset Serena ja Venus Williams kohtaavat perjantaina naisten kaksinpelin kolmannella kierroksella. Kohtaaminen varmistui, kun Serena Williams voitti toisen kierroksen vastustajansa, Saksan Carina Witthoeftin 6-2, 6-2.

Aiemmin Venus Williams kaatoi toisella kierroksella Italian Camila Giorgin 6-4, 7-5.

Sisarukset kohtasivat aiemmin Australian avointen finaalissa vuonna 2017. Serena odotti tuolloin ensimmäistä lastaan.

– Viimeksi pelatessamme Australiassa se oli kaksi vastaan yksi, joten tällä kertaa se olisi reilua, Venus, 38, vitsaili viitaten sisarensa raskauteen.

Serena, 36, ennakoi saavansa siskostaan perjantaina kovan vastuksen.

– Se on kova ottelu saada näin turnauksen alussa. Olisimme halunneet pelata myöhemmin, mutta nyt kävi näin. Ei se ole maailmanloppu. Kuten aina, tulemme yrittämään parhaamme.Espanjan Verdasco pudotti Andy Murrayn Yhdysvaltain avoimissaLonkkaleikkauksesta toipuva Andy Murray putosi jatkosta Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa hävittyään miesten kaksinpelin toisen kierroksen ottelussa Espanjan Fernando Verdascolle. Verdasco voitti brittipelaajan 7-5, 2-6, 6-4, 6-4.

Murray pelasi ensimmäisen grand slam -turnauksensa yli vuoteen. Hänen lonkkavammansa leikattiin tammikuussa. Verdasco kehui kilpakumppaniaan taistelijaksi ja sanoi, että voitto ei tullut helpolla.

Skotlantilainen Murray on kolminkertainen grand slam -voittaja. Yhdysvaltain avoimissa hän oli sijoittamaton pelaaja ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.

Nadal puski Pospisilin tieltään ja meni kolmannelle kierrokselleMaailmanlistan ykkönen ja tenniksen Yhdysvaltain avointen viime vuoden voittaja Rafael Nadal puski miesten kaksinpelin kolmannelle kierrokselle 6-3, 6-4, 6-2-voitoilla Vasek Pospisilista.

Nadalin ainoa heikko hetki tuli toisessa erässä, jossa Pospisil mursi hänen syöttönsä ja meni 4-2-johtoon.

– Olot ovat vaikeat. Oli tärkeää aloittaa todella hyvin syötönmurrolla. Kolmessa erässä voittaminen on aina myönteinen asia, erityisesti näissä oloissa, Nadal sanoi.

Vuoden 2016 kaksinpelin voittaja Stan Wawrinka ja vuoden 2009 mestari Juan Martin del Potro etenivät myös kolmannelle kierrokselle. Wawrinka kesti New Yorkin keskipäivän kuumuuden ja löi Ugo Humbertin 7-6 (7-5), 4-6, 6-3, 7-5.

– Tiesin, että tästä tulisi vaikea ottelu. Tasoni on korkealla, pelaan todella hyvää tennistä. Uskon että seuraavalla kierroksella pelaan vielä paremmin, Wawrinka sanoi kolme tuntia ja 21 minuuttia kestäneen kamppailun jälkeen.

Juan Martin del Potro kukisti amerikkalaisen Denis Kudlan 6-3, 6-1, 7-6 (7-4).

 

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti