Lounais-Häme

WP: USA:n hätävalmiusviraston henkilöstöpäällikkö yritti järjestää alaisilleen naisia häirittäviksi

Washington
31.07.2018, 05:43

Ulkomaat

Yhdysvaltojen hätävalmiusviraston Feman henkilöstöpäällikkönä useita vuosia toimineen Corey Colemanin epäilleen palkanneen virastoonsa naisia sillä perusteella, että toivoi näiden harrastavan seksiä hänen miespuolisten alaistensa kanssa. Asiasta kertoo Washington Post, joka on perehtynyt Colemanin toimia selvitelleen sisäisen tutkinnan tuloksiin.
Colemanin kerrotaan palkanneen virastoon miespuolisia kavereitaan ja naisia, jotka hän oli tavannut baareissa tai nettideittisivustoilla. Monet hänen palkkaamistaan ihmisistä olivat epäpäteviä tehtäviinsä.
Sisäisessä tutkinnassa todettiin Colemanin siirrelleen naisia osastolta toiselle ja jopa paikkakunnalta toiselle järjestääkseen kavereilleen tilaisuuksia yrittää iskeä heitä.

Iski itsekin alaisiaan

Tutkinnan mukaan Coleman itse harrasti seksiä ainakin kahden alaisensa kanssa. Toinen heistä kertoi tutkijoille, että kun hän yritti lopettaa suhteen, Coleman esti häntä saamasta ylennystä ja yritti irtisanoa hänet. Hän sanoi saaneensa pitää työpaikkansa lupailemalla, että saattaisi suostua jatkamaan Colemanin tapailua.
Femassa työskentelee noin 20 000 ihmistä. Coleman oli vastuussa koko viraston rekrytointipäätöksistä ja henkilöstöpolitiikasta. Hän irtisanoutui kesäkuussa, kun sisäinen tutkinta hänen toiminnastaan oli jatkunut jo useita kuukausia.
Aikaisemmin Coleman oli työskennellyt Yhdysvaltojen salaisen palvelun it-osaston varahenkilöstöpäällikkönä.

https://www.washingtonpost.com/politics/fema-official-harassed-women-hired-some-as-possible-sexual-partners-for-male-employees-agency-chief-says/2018/07/30/964da518-9403-11e8-80e1-00e80e1fdf43_story.html?utm_term=.c245d243961c

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti