Lounais-Häme

Yhteistyö on voimaa

Yhteistyössä on useimmiten itua urheilussakin. Kun näytti siltä, että FoSulla ja Riihimäen ja Lopen junnut yhteen kokoavalla RSS Panthersilla olisi lupaavia pelaajia C2-ikäluokassa, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että joukkueet voisivat menestystä erikseen, päättivät joukkueet pistää hynttyyt yhteen.

Kimppa kannatti, sillä yhdistelmäjoukkue pelaa nyt RSS Panthers/FoSu-nimellä C2-ikäluokan SM-sarjaa.

-Tässä on kyseessä historiallinen yhteistyö, sillä nämä seurat eivät ole aiemmin olleet näin kimpassa. Viime vuonna jo nähtiin, että molemmilla joukkueilla on pelaajia, joilla on tavoitteita, mutta heitä ei ollut paljon. Siitä oli helppo lähteä neuvotteluihin ja aika nopeasti päästiin sopuun, kertovat uuden yhdistelmäjoukkueen päävalmentaja Tomi Hietanen ja joukkueenjohtaja Manu Alarto.

 

Riihimäellä, Forssassa ja välillä Lopellakin harjoitteleva joukkue eteni lohkovoittajana C2-ikäluokan SM-sarjaan. SM-sarjassa joukkue on ehtinyt pelata jo kuusi ottelua, joista se on voittanut kaksi, hävinnyt kaksi ja pelannut kaksi kertaa tasan.

-SM-sarja on alkanut suurin piirtein odotetusti. Yhdestä turnauksesta olisi voitu napata pari pistettä enemmän, mutta kokonaisuutena olen ihan tyytyväinen, kertoo Hietanen.

RSS Panthers/FoSu pelaa sunnuntaina ensimmäiset SM-sarjan Forssan-kotiottelunsa, kun se kohtaa täällä Pelicansin Lahdesta ja Karhut Porista.

-Tasaisia pelejä on taas varmasti luvassa.

Kahden seuran yhteistyö on sujunut yllättävänkin hyvin, eikä joukkueen pääsy pudotuspeleihin olisi iso yllätys.

 

Joukkueen pelaajat ovat ottaneet uudet kuviot uusine seurakavereineen ja treenipaikkoineen hyvin vastaan.

-Aika hyvin sitä on uudet pelikaverit oppinut tuntemaan. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, toki vähän parannettavaakin on, kertoivat yhteistyötä tärkeänä pitävät Leevi Hilden ja Arttu Korteniemi C2-joukkueesta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti