Lounais-Häme Jokioinen

Ympäri käydään yhteen tullaan – Jokiläänin kunnat palaavat käyttämään Forssan Yrityskehityksen yrityspalveluja

Forssan Yritystalo alkaa vuodenvaihteesta palvella laajaa Kuva: Tapio Tuomela
Forssan Yritystalo alkaa vuodenvaihteesta palvella laajaa Kuva: Tapio Tuomela

Jokioisten kunta palaa yritysasiamieskautensa jälkeen käyttämään Forssan Yrityskehitys oy:n yrityspalveluja vuoden 2020 alusta lukien.

Jokioisten kunnanhallitus hyväksyi Forssan Yrityskehityksen tekemän tarjouksen yrityspalvelujen myynnistä.

Perusmaksu 500 euroa kuussa sisältää tapahtumien ja koulutuksen järjestämisen sekä perusneuvonnan Jokioisten yrityksille. Yrityslähtöisistä tapaamisista, kontaktoinneista ja peruspalveluista taustatöineen laskutetaan tuntiveloituksena.

– Aika näyttää, mitä se lopulta tulee maksamaan. Asiakaskysyntä vaikuttaa kokonaishintaan, sanoo hallinto- ja talousjohtaja Mika T. Rantala. Hän arvioi, että Yrityskehityksen palvelu voi tulla jopa nykyistä halvemmaksi.

Jokioinen on hoitanut yrityspalvelunsa muutaman vuoden omalla yritysasiamiehellä ja myynyt samalla yritysasiamiehen palveluja Ypäjän kunnalle myös Humppilan kunnalle.

Kun nykyisen yritysasiamiehen määräaikainen työsuhde päättyy vuodenvaihteen tietämillä, siirtyvät Ypäjä ja Humppila Jokioisten lailla käyttämään taas FYK:n palveluja. Pehmeän siirtymävaiheen varmistaa se, että yritysasiamies on töissä vielä tammikuun. FL

Näkoislehti

2.6.2020

Fingerpori

comic