Lounais-Häme

Ympäristö kiittää kotimaisen kalan syöjää – Näistä uusista resepteistä saat intoa ravintosuositusten mukaisiin aterioihin

Kotimaisen kalan syöminen on hieno ympäristöteko, sillä luonnonkalan tai Itämeren rehulla kasvatetun kalan käytön lisääminen puhdistaa vesistöjä ravinteista.
Kokonaisen kalan valmistaminen on todella yksinkertaista, eikä tuore kala kaipaa isoa maustearsenaalia tai kastikkeita. Ruusukaalisipsit tuovat annokseen rouskua. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Kotimaisen kalan syöminen on hieno ympäristöteko, sillä luonnonkalan tai Itämeren rehulla kasvatetun kalan käytön lisääminen puhdistaa vesistöjä ravinteista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti