Lounais-Häme

Ypäjä ei osallistu Elinvoimaa Hämeeseen -projektiin

020419 140219 Ypäjä, vaakuna,

Ypäjän kunnanhallitus päätti, ettei kunta myönnä vastinrahaa Elinvoimaa Hämeeseen -projektiin vuosille 2020–2021.

Elinvoimaa Hämeeseen ry:n tavoitteena on lisätä Kanta-Hämeen tunnettuutta ja vetovoimaisuutta kiinnostavana ja monipuolisena matkailualueena, edistää maakunnan elinvoimaa matkailun aluetalousvaikutusten ja matkailutoimialan kasvun myötä sekä luoda maakuntaan uusi matkailutarjonnan myynti- ja markkinointikanava. Lisäksi tavoitteena on rakentaa matkailutoimijoiden tavoitteellinen ja toiminnallinen verkosto, joka tällä hetkellä puuttuu Kanta-Hämeestä. Yhdistyksen tavoitteena on tulevaisuudessa hyödyntää seutukuntien ja maakunnan matkailutoimialan toimintaedellytysten kehittämisessä myös erilaisia hanke- ja projektirahoituksia ja toimia matkailuhankkeiden koordinoijana.

Yhdistys on käynnistänyt toimintansa loppuvuonna 2018. Toimialajäseniä yhdistyksellä on noin sata, kannatusjäseniä kolme ja kuntajäseniksi ovat liittyneet Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi ja Riihimäki.

Kanta-Hämeen kuntia oli pyydetty tekemään kaksivuotinen sopimus vuosille 2020–2021. Ypäjän osuus asukasluvun suhteessa olisi ollut 5 235,50 euroa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic