Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjä etsii kunnanjohtajaa, joka on yhteistyökykyinen ja määrätietoinen, tulevaisuuteen suuntaava, aktiivinen verkostoituja sekä innovatiivinen kehittäjä

Sam Vuorinen siirtyy Myrskylään.

Ypäjän kuntaan haetaan uutta kunnanjohtajaa. Kunnanhallitus julisti viran haettavaksi ajalla 17.12.2018–11.1.2019.

Kunnanhallitus päätti myös esittää valtuustolle, että se täyttää kunnanjohtajan viran toistaiseksi aloitusajan ollessa sopimuksen mukainen. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se määrää kunnanjohtajan viran kelpoisuusehdoiksi soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon sekä kunnallis- tai julkishallinnon ja -talouden tuntemuksen.

Hakijan tulee omata hyvät esimiestaidot ja esimieskokemusta. Lisäksi hakijan odotetaan olevan yhteistyökykyinen ja määrätietoinen, tulevaisuuteen suuntaava, aktiivinen verkostoituja sekä innovatiivinen kehittäjä.

Kunnanhallitus esittää myös, että kunnanvaltuusto päättää viran täytössä käytettäväksi kuuden kuukauden koeajan ja asettaa kunnanhallituksen kokonaisuudessaan varsinaiseksi työryhmäksi hoitamaan viran täyttöprosessia kunnanhallituksen puheenjohtajan ollessa työryhmän puheenjohtaja ja vt. kunnanjohtajan toimiessa sihteerinä. Sama kokoonpano toimii haastatteluryhmänä.

Uutta kunnanjohtajaa haetaan, koska Ypäjän vt. kunnanjohtajana toimiva Sam Vuorinen on valittu Myrskylän kunnanjohtajaksi. Valinta saa lainvoiman 20.12. Vuorinen on ilmoittanut irtisanoutuvansa Ypäjän kunnanjohtajan virasta 21.12. alkaen.

Irtisanoutuminen astuu kahden kuukauden irtisanomisajan jälkeen voimaan 22.2. kuitenkin siten, että vuosilomien pitämisen myötä Vuorisen viimeinen työpäivä Ypäjällä on 19.2. FL

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic