Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjä palkkaa uutta henkilöstöä – Yhtenäiskouluun erityisopetuksen päätoiminen tuntiopettaja

Ypäjän kunta saa lisää henkilöstöä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ypäjä pompsahti sähköisten allekirjoitusten tilastossa korkealle.

Ypäjän kunnanhallitus myönsi täyttöluvat laitoshuoltajan ja keittäjän toimiin kunnan puhtaus- ja ruokapalveluihin.

Laitoshuoltajan toimeen myönnettiin täyttölupa 1.8. alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tointa aiemmin hoitanut työntekijä on jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle 30.11.2017. Sen jälkeen tehtävä on hoidettu määräaikaisilla sijaisuuksilla.

Keittäjän toimi saa täyttöluvan 1.7. alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on hoidettu tähän asti pitkäaikaisella sijaisuudella, jonka perusteena ovat olleet henkilöstösiirrot ja jotka ovat johtuneet kouluverkkouudistuksen aiheuttamasta sivukoulujen lopettamisesta.

Kunnanhallitus myönsi myös sivistyslautakunnalle täyttöluvat sen pyytämiin tehtäviin.

Täytettäväksi tulee laaja-alainen erityisopetuksen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä. Hän opettaa 5.– 9. luokkia Yhtenäiskoulun Kartanon yksikössä. Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.8. alkaen.

Kaksi sivutoimista tuntiopettajaa palkataan Kartanon yksikköön lukuvuoden työajaksi 12.8.2020–5.6.2021. Neljä osa-aikaista koulunkäynninohjaajan tointa täytetään Yhtenäiskouluun lukuvuoden työajaksi vastaavalle ajanjaksolle. Yksi näistä koulunkäynninohjaajista on henkilökohtainen ohjaaja.

Uusimmat

Näkoislehti

5.6.2020

Fingerpori

comic