Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjä uusii nettisivunsa – Palvelut myös mobiiliin

Kunnanhallitus päätti hankkia päivitetyt nettisivut nykyiseltä toimittajalta Cubescom oy:ltä.
Ypäjän kunta saa uudet nettisivut. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ypäjän kunta saa uudet nettisivut. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ypäjän kunta aikoo uusia nettisivunsa vuoden 2019 loppuun mennessä. Kunnanhallitus päätti, että kunta hankkii ostopalveluna viestinnän kehittämis- ja toteuttamispalveluja. Kunnanhallitus päätti myös hankkia päivitetyt nettisivut nykyiseltä toimittajalta Cubescom oy:ltä tarjouksen mukaisesti 2 500 euron hintaan.

Kun kunnan nettisivut uusitaan, nykyiset sivut lakkaavat olemasta. Kunnan mukaan nettisivujen uudistamisen yhteydessä on varmistettava muun muassa saavutettavuusdirektiivin velvoitteet sähköisen palvelun käyttöönotosta viranomaispalvelussa.

Uusien nettisivujen visuaalinen ilme ja käytettävyys ovat osa suurempaa viestinnän strategista kokonaisuutta, jolla parannetaan tiedonkulkua, tunnettavuutta, elinvoimaa ja tuodaan palvelujen käytettävyys kuntalaisille myös mobiilissa. Kokonaisuus sisältää paljon uudistuksia, joiden onnistunut lopputulos vaatii laajaa osaamista.

 

Kunnan viestintätiimin todetaan tarvitsevan tuekseen viestinnän ammattilaista, joka ostettuna palveluna osallistuu kunnan viestinnän visuaalisen ilmeen ja sisällön tuottamiseen ja digi- ja viestinnänkoulutuksiin henkilöstölle ja valtuustolle. Kokonaisuudessa hyödynnetään siihen saatavia avustuksia.

Kunnanhallituksen mukaan nykyisten nettisivujen tuottaja on tehnyt edullisen tarjouksen, jolla he päivittävät ja siirtävät nykyiset Ypäjän kunnan nettisivut nykyaikaiselle alustalle. Palveluntuottaja luopuu eMedia CMS -julkaisujärjestelmästä, koska se perustuu vanhoihin teknologioihin, joihin ei ole enää saatavilla vaadittavia tietoturvapäivityksiä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic