Lounais-Häme Ypäjä

Ypäjäläinen FeedIn-ravintolat laajentaa Nauvoon – vierasvenesatamasta ja hotelli-ravintolasta kaupat

Minna Alakosken ja Perttu Jaakkolan FeedIn-ravintolat ottaa jalansijan Ypäjän lisäksi Turun saaristosta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ypäjäläisten Minna Alakosken ja Perttu Jaakkolan FeedIn-ravintolat on ostanut Nauvon Pensarin matkailutilan Turun saaristosta. Se kattaa Nauvon Pensarin vierasvenesataman ja siihen liittyvät majoitus- ja ravintolakiinteistöt.

Uudet omistajat kehittävät Pensarin palvelutoimintaa entistä monipuolisemmaksi.

– Majoitustilat remontoidaan vastaamaan hotellitasoa, mikä tarkoittaa muun muassa omien kylpyhuoneiden rakentamista huoneiden yhteyteen. Ravintolan ruokatarjontaa tullaan laajentamaan, Alakoski ja Jaakkola kertovat suunnitelmista.

Tavoitteena on palvelujen tason nostamisen lisäksi tehdä toiminnasta aikanaan ympärivuotista. Investointi on mittava, mutta yrittäjäpariskunta näkee hankkimassaan kiinteistössä ja koko saaristomatkailussa valtavan potentiaalin.

– Luontomatkailu, omaan hyvinvointiin panostaminen ja ekologisuuden vaatimus puhuvat kaikki saariston puolesta. Me haluamme tarjota laadukkaisiin majoitus- ja ravintolapalveluihin tottuneille matkailijoille uuden vaihtoehdon keskellä maailman kauneinta saaristoa, Minna Alakoski sanoo.

Alakoskella on selkeä ohjenuora kehitystyöhön: on tarjottava sellaisia palveluja, joita itsekin lomalle lähtiessään arvostaa.

– Eli omaa rauhaa, hyvää ruokaa, kunnon sänky ja vähän arkiluksusta, hän listaa.

 

Huhtikuussa alkavalla kaudella panostetaan ravintolapalveluiden kehittämiseen. Majoitustilojen remontti käynnistyy asteittain.

Pensar Syd -nimellä tähän asti tunnettu saaristokohde jatkaa uusin nimin: Pensarin vierasvenesatama ja Hotelli-ravintola Sandvik.

Sandvik-nimi tulee saaren korkeimmasta kohdasta eli 41 metriä korkeasta näköalakalliosta.

Alakoski ja Jaakkola ovat haaveilleet liiketoiminnan laajentamisesta saaristoon jo pitkään. Pensarin eteläkärki puhutteli molempia heti ensi vierailulla.

– Tilaa yli 15 vuotta pyörittänyt Eva Johansson teki puolisonsa kanssa erinomaista työtä. He ovat rakentaneet paikalle hyvän maineen ja tunnettuutta. Tästä on hyvä jatkaa liiketoimintaa, Alakoski sanoo.

FeedIn-ravintoihin kuuluvat Majatalo ja Ravintola Villa Emilia, Ypäjä Country Club, Ruuhi Catering ja Ratsumestari Hotelli & ravintola Sandvik. FL

Lue myös: Ratsumestarille rivakasti uusi ilme

Lisää FeedInistä: Tietotalon ravintoloitsija vaihtumassa

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic